Icerige atla
Extraloob

Isparta nasılıdır soğukmudur?

· 9 Yanıt · 2.9K görüntüleme
C
CubaLibre OP ⭐ 16y
Beyler acemilik İÇ.GÜV.EĞT.VE TATB.MRK.40'INCI P.EĞT.A.1'İNCİ P.EĞT.TB.2'NCİ P.EĞT.BL.K.LIĞI Ispartaya cıktı hava koşulları filan nasıldır bilen varsa belirtsin lütfen.Herkes çok soğuk diyo ona göre kazak filan götürcem yanımda
9 Yanıt
T
takerisks ⭐ 16y
gerçekten çok soğuktur.
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Soğuk biryer :/ ALLAH yardımcın olsun pray:
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
A
Addicted ⭐ 19y
Ispartaya nisan ayında gitmiştim. Dağlarda kar vardı bro, sağlam birşeyler al yanına. Allah yardımcın olsun, dikkatli ol.
R
RoqA ⭐ 17y
Abim orda okudu, anlatışına göre kışın araba yıkarken arabanın bir tarafına su tutup diğer tarafa geçip oraya su tutuncaya kadar ilk tuttuğu taraftaki sular donuyomuş 😄 biraz garip bi anlatım oldu ama anladın sen 😄
A
Addicted ⭐ 19y
Abim orda okudu, anlatışına göre kışın araba yıkarken arabanın bir tarafına su tutup diğer tarafa geçip oraya su tutuncaya kadar ilk tuttuğu taraftaki sular donuyomuş 😄 biraz garip bi anlatım oldu ama anladın sen :D

Benimde ablam orda okudu 👍 😆
C
CubaLibre OP ⭐ 16y
sağolun beyler.Askerden değilde soğuk havayı daha çok düşünüyorum.Sıcağa alışkın biri olarak donmasak bari 😆
X
Xanthos ⭐ 19y
Askerliğin soğuğu da sıcağı da birdir. Sen kafanı yorma , 1 hafta zorlanırsın.Sonra sürü psikolojisine alışınca herşey rayına oturur.
C
combomax ⭐ 18y
3 hafta kadar önce kuzenımın yanına gezmeye gittim soğuk o kadar fazlaydı kalerifer ısıtmıyordu ona rağmen çok gezdik ama soğukdan hiç bu kadar nefret etmemiştim ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: