arkadaslar işlemcimi sökep takarken tellerin birini bükmüşüm . düzelttim su anda calısıyor sorun yok.
ilerde sorun cıkarırmı bilgisayarcıya götürüp para vermeme gerek varmı ?
İŞlemci Fanı Hakkında Bakınız...
· 8 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
küçük bir ihtimal veri akışkanlığını zedeleyebilir.Eğer yapabiliyorsan düzeltmeye çalış ki bilgisayarcıda öyle yapacaktır.Cpu yu çıkarabildiğine göre bunuda yapabilirsin.Ama yok bulaşmıyim diyorsan sorun çıkarana kadar kullan sonrası yine bir çözüm alternatifi oluşturulabilir.
dişleri düzeltirken çok nazik ol bir kadın gibi davran Don juan de marco edasıyla.kolay gelsin
dişleri düzeltirken çok nazik ol bir kadın gibi davran Don juan de marco edasıyla.kolay gelsin
bacakları bende çok bükmüştüm sorun değil kırılmadıktan sonra hoş kırılıncada bir kuyumcuya götürürsün orada altın döküp bacağı yapıştırırlar 5 ytl ye falan Wink
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
bacakları bende çok bükmüştüm sorun değil kırılmadıktan sonra hoş kırılıncada bir kuyumcuya götürürsün orada altın döküp bacağı yapıştırırlar 5 ytl ye falan Wink
altın işine mi girsek ne Twisted Evil
biz bacak kırma işine girelim hemen bir bölüm açayım kırılan bacaklar yapılır hesabı ahahhaaa Laughing Razz
tsk ederim arkadaslar alakanıza.
su an için sorun yok ama olmazsa kuyumcuya gideriz artık Twisted Evil Wink
su an için sorun yok ama olmazsa kuyumcuya gideriz artık Twisted Evil Wink
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
biz bacak kırma işine girelim hemen bir bölüm açayım kırılan bacaklar yapılır hesabı ahahhaaa Laughing Razz
bkz: kırıkçı çıkıkçı sorunsalı :?!!!
uğur dündar yakalamasın bizide Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap