Icerige atla
Extraloob

islamic charlar

· 26 Yanıt · 2.0K görüntüleme
S
SoFToucH OP ⭐ 19y
İslamic Charlar ne zaman gelecek bilen varmı ❓
26 Yanıt
I
ironEyE ⭐ 18y
3 yılı bulur bnce 😄
M
Macro ⭐ 19y
Din savaşlarına dönmesi için farklı bir dinin adını kullanan bi ırk olmalı. Christian Budist vesaire olmadığı sürece sorun yok
T
Torquel ⭐ 19y
Din savaşlarına dönmesi için farklı bir dinin adını kullanan bi ırk olmalı. Christian Budist vesaire olmadığı sürece sorun yok

4. ırkında Budistler olması bekleniyor 😄

3 yıl var gibime geliyor benimde.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
bence 3 ay ^^
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
kore serverine yıl başı gibi gelir. bizede 3 seneyi bulur
M
merto.s ⭐ 19y
oyunda 4 ırk deil 3 ırk var
onlarda islam deil 😉 arap ırkı
T
Torquel ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

meto sağ alta bakarsan budistleri görursun.Bilmiyorum gelirmi ama orda süs degillerdir dimi...
J
Muhtemelen 1 yılı alır gelmesi.
X
xcaptanx ⭐ 18y

doru diyorsun kardeş
S
Stephanos ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

meto sağ alta bakarsan budistleri görursun.Bilmiyorum gelirmi ama orda süs degillerdir dimi...

Orda Islamic var diye gelmesimi gerekiyor ? bence Islam çok saçma olur gelseydi Ksro da olur du 😉
I
immo9 ⭐ 19y
muhtemelen bu sene geliyor zaten ksro'ya 😉
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Kimi 3 Ay Kimi 3 Yıl Demiş...Bnde 3 Vakte Kadar Diyiiim 😄
Z
ZikywaL ⭐ 19y
bende diyimki elbet bi gün gelir takmayın bu kadar 👍
M
ManlY ⭐ 18y
1-2 yıl içinde gelir galiba...
T
Torquel ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Orda Islamic var diye gelmesimi gerekiyor ? bence Islam çok saçma olur gelseydi Ksro da olur du ;)

Ksro'da legendlar hala bitmedi,orayada gelicektir tabiki.Bizde 3-4 yıldan daha ksroya gelmediği için bahsediyoruz.
S
Stephanos ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Orda Islamic var diye gelmesimi gerekiyor ? bence Islam çok saçma olur gelseydi Ksro da olur du ;)

Ksro'da legendlar hala bitmedi,orayada gelicektir tabiki.Bizde 3-4 yıldan daha ksroya gelmediği için bahsediyoruz.

orda haritada gösterilmiş pusula gibi olan yerde oraya nasıl islam sığabilir derler ya afedersiniz kıç kadar alan ^^
M
merto.s ⭐ 19y
aşşaya doğru genişletirler heralde haritayı 😄
J
Jigsaw ⭐ 19y
European charlar da tüm SRO'lara aynı anda gelmemiş miydi? 😱
T
Torquel ⭐ 19y
European charlar da tüm SRO'lara aynı anda gelmemiş miydi? 8O

Hatırladığım kadarıyla europeanları youtubeda gelmeden önce izliyorduk.Hatta hatırlama değil eminim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: