İslamic Charlar ne zaman gelecek bilen varmı ❓
islamic charlar
· 26 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
3 yılı bulur bnce 😄
Din savaşlarına dönmesi için farklı bir dinin adını kullanan bi ırk olmalı. Christian Budist vesaire olmadığı sürece sorun yok
Din savaşlarına dönmesi için farklı bir dinin adını kullanan bi ırk olmalı. Christian Budist vesaire olmadığı sürece sorun yok
4. ırkında Budistler olması bekleniyor 😄
3 yıl var gibime geliyor benimde.
NoMoreLove
⭐ 18y
bence 3 ay ^^
P
POTATOHEAD
⭐ 18y
kore serverine yıl başı gibi gelir. bizede 3 seneyi bulur
oyunda 4 ırk deil 3 ırk var
onlarda islam deil 😉 arap ırkı
onlarda islam deil 😉 arap ırkı
- Resim Silinmiş.
meto sağ alta bakarsan budistleri görursun.Bilmiyorum gelirmi ama orda süs degillerdir dimi...
meto sağ alta bakarsan budistleri görursun.Bilmiyorum gelirmi ama orda süs degillerdir dimi...
J
Jason Walker
⭐ 19y
Muhtemelen 1 yılı alır gelmesi.
doru diyorsun kardeş
- Resim Silinmiş.
Orda Islamic var diye gelmesimi gerekiyor ? bence Islam çok saçma olur gelseydi Ksro da olur du 😉
muhtemelen bu sene geliyor zaten ksro'ya 😉
Kimi 3 Ay Kimi 3 Yıl Demiş...Bnde 3 Vakte Kadar Diyiiim 😄
bende diyimki elbet bi gün gelir takmayın bu kadar 👍
1-2 yıl içinde gelir galiba...
- Resim Silinmiş.
Orda Islamic var diye gelmesimi gerekiyor ? bence Islam çok saçma olur gelseydi Ksro da olur du ;)
Ksro'da legendlar hala bitmedi,orayada gelicektir tabiki.Bizde 3-4 yıldan daha ksroya gelmediği için bahsediyoruz.
- Resim Silinmiş.
Orda Islamic var diye gelmesimi gerekiyor ? bence Islam çok saçma olur gelseydi Ksro da olur du ;)
Ksro'da legendlar hala bitmedi,orayada gelicektir tabiki.Bizde 3-4 yıldan daha ksroya gelmediği için bahsediyoruz.
orda haritada gösterilmiş pusula gibi olan yerde oraya nasıl islam sığabilir derler ya afedersiniz kıç kadar alan ^^
aşşaya doğru genişletirler heralde haritayı 😄
European charlar da tüm SRO'lara aynı anda gelmemiş miydi? 😱
European charlar da tüm SRO'lara aynı anda gelmemiş miydi? 8O
Hatırladığım kadarıyla europeanları youtubeda gelmeden önce izliyorduk.Hatta hatırlama değil eminim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap