Icerige atla
Extraloob

İslam Irkı Hakkında Bilgiler

· 148 Yanıt · 13K görüntüleme
C
Caprice OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Son zamanların konuşulan konusu İslam Irkı { AraplaR } Bu konu hakkında biraz bilgi...

English

The Arabians (Islamic characters) will have the ability to summon djinns. The summoned djinns will be able to battle and, through intensive training perform other feats of spirit magic. Islamic characters will be able to use the sword, blade, claw and the chakoRam as their weapons. The genies will be able to train in the 4 attributes of Earth, Wind, Fire, and Water

Türkçe

Araplar cin yaratma özelliğine sahip olacaklar. Cinler saldırma ve ruh büyüleri yapma yeteneklerine sahip olacaklar. İslam karakterler Sword, Blade, Claw ve Chakoram silahlarını kullanabilecekler. Cinler 4 büyü türü kullanabilecekler, Earth, Wind, Fire ve Water.

İslam Irkı Hakkında Bazı Bilgiler....

English

1.New Islam Fantasy is all based upon the ancient cultures and legends of Islam.

2.Islam characters to freely control the power of lamp elves, the fresh and unique skill which cannot have been seen in the existing games get unfolded.

3.Islam Areas :Full of the Arabian nights and mysterious Islam culture.

Türkçe

1.Yeni İslam ırkının temeli İslamiyetin tarihi, kültürü ve efsanelerine dayanıyor.

2.İslam karakterleri lamba cinlerini istedikleri gibi kullanabilecekler, bu yenidir ve daha önce hiç bir oyuna gelmemiştir.

3.İslam Irkının Bulunduğu Yer :Arap geceleri ve ilginç İslam kültürü ile dolu.

Haritada İslam Irkı

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Gelecek olan Muhtemel İslam Karakterleri

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Saygılarımla

exl2014-logo1.png
Moderatör _Alone_
Dosyalar (1)
148 Yanıt
S
stalebug93 ⭐ 18y
ben şu dede olurum en sondaki Very Happy
T
ToRuN ⭐ 18y
Paylaşım için saol ... Bence gelirse süper oLur...
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Buda Eu Updatesı Gibi popcorn
T
Torquel ⭐ 19y
Uf su ejderli abla olurum ben.
C
Caprice OP ⭐ 19y
Twisted Evil Mr. Green
Q
Quensis ⭐ 19y
ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan varmı ?
M
mavialize ⭐ 19y
Eu'lar için pot basma süreki koydular ama damagelerini çok yaptılar. Bakalım bunların neyini kısıp neyini arttıracaklar. Bunlar cin min çıkartıyorsa onların kesin bi çıkartma süresi vardır ordan kaybederler gibi.
T
Tengrİ ⭐ 19y
Tamda ben hazırlıyordum böyle bir topic kalb kalbe karsi derler sende üzüüldünmüüü?_? Mr. Green
C
c4b4L ⭐ 19y
osmanli tokadi fln da gelcekmi acaßa Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
D
DaNG3R ⭐ 19y

osmanli tokadi fln da gelcekmi acaßa Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Maşşallah islam karakterindeki hatunlarda 10 numara mış Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
C
Caprice OP ⭐ 19y

Tamda ben hazırlıyordum böyle bir topic kalb kalbe karsi derler sende üzüüldünmüüü?_? Mr. Green

İçini okurum hacım,Şarkıda uymuş Twisted Evil Mr. Green
T
Torquel ⭐ 19y
Orda bilmem gördünüzmü sağ altta baska bir ırk budistler olacaktır.Oda onların harita.Normalde 60 lwl atla haritanın bi ucundan bi ucu 15-20 dakkaydı.İstanbul-Samarkand geldi,25 dakkaya fln cıkktı artık bunlarla bi ömür sürer.
C
c4b4L ⭐ 19y

Orda bilmem gördünüzmü sağ altta baska bir ırk budistler olacaktır.Oda onların harita.Normalde 60 lwl atla haritanın bi ucundan bi ucu 15-20 dakkaydı.İstanbul-Samarkand geldi,25 dakkaya fln cıkktı artık bunlarla bi ömür sürer.

trade yaptıqını dusunsene Mr. Green Mr. Green ßi omur gecer onunla Mr. Green
C
Caprice OP ⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green
U
Uykucu ⭐ 19y
İnş Gelir
Kadın Karakterleri Çok Beğendim Mr. Green
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Ksro da varmı bu?
C
Caprice OP ⭐ 19y
Daha gelmedi sanırsam Rolling Eyes
stalebug
stalebug ⭐ 19y
ksroya gelmediyse bizim oynadıgımıza 3 sene sonra gelir
B
balrog ⭐ 19y
gelirse kesin butun turkler kasar Very Happy
ama cok guzelle benziyor bize kesin baya bi sonra anca gelır daha 90 lvl gelmedi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: