Arkadaşlar silkroad'ın sitesine bi girip bakayım dedim bi baktım üst flash bannerında bu resmi gördüm dikkatimi çeken şeyde peçeli çar oldu biliyorsunuz önceden açılan topiclerde islam çarlarına ait ssler koyulmuştu içlerinde pelerini ve peçesi olan çarlar gösterilmişti şimdi ise sronun sitesinde pelerinli ve peçeli çarlar + apollo ve titan server haberide geldi bu nedemek oluyor arkadaşlar yeni bi serüvenmi başlıyor valla ne yalan söliyim çok heyecanlandım sitede bu çarları görünce hemen paylaşayım dedim istihbaratı alanlar islam çarlarına dair bizlerle paylaşırsa seviniriz 😄
- Resim Silinmiş.
İslam çarlarının geleceğine dair bir haberci mi yoksa bu ??
· 20 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Yaklaştığının bir işareti olabilir belki ancak peçeli olan tek başına değil ve arkada ön taraftaki arkadaşında pek islam karakterlerine benzediği söylenemez
S
SoulDealeR
⭐ 17y
Heycanını bende anladım 😆 😆 ama bu resimde gayet normal Avrupalı karakterler var sanırım.
Zaten İslamın çıkacağı garanti de bu yazın sonuna kadar çıkması imkansız. Ayrıca ondan önce Chin Tomb var koçum 😄 O açıkcası beni çok daha fazla heycanlandırıyo. Chin Tomb = Medusa ve yeni Cave 🍿 🍿
Zaten İslamın çıkacağı garanti de bu yazın sonuna kadar çıkması imkansız. Ayrıca ondan önce Chin Tomb var koçum 😄 O açıkcası beni çok daha fazla heycanlandırıyo. Chin Tomb = Medusa ve yeni Cave 🍿 🍿
avrupalıların ne zaman peçe taktığını gördün yaww koçumm 😄 valla esrarengiz şeyler olmakta bandit açıldı, apollo-titan geliyo, chin tomb var bide bu resimler valla silkroadı işte ben bu yüzden seviyorummmmm 😄
Bandit önemli bir gelişme değildir söyliyeyim
Zaten doğal olarak açılması gereklidir
Hotan-DW-Semerkand-C kaleleride açılıcaktır
artık bekliyip göreceğiz gelecek olan yenilikleri, heyecanla bekliyorum ve bırakacak gibide değilim bu oyunu...
L
LoveForLife
⭐ 18y
Bana yeni dress miş gibi geldi bunlar ama...
L3+ yeni geldi gelmez.Ayrıca 100 lvl gelcek daha 😄
o adamların arkasında gördüğünüz yer varya hani bi 2 dağ arasında kalmış bi yol orası roc mountain arasındaki yol gidip sremuda kendim gördüm ama daha bildiğim kadarıyla 2010 yazında gelecek islam 😉
en soldaki char trader lik takmış,ortadaki hunter,pelerinli sağdakide thief kıyafetli.bunlar normal euro karakterlerin meslek kostümü giymiş halleri arkadaşlar 😎
İslam Charları Gelıceği Garantide Bu 1 Sene İçinde Gelmez Diye Düşünüyorum...Oyun İyice Siyasileşmeye Başladıgıda Bır Gercek. ☕
Sarı saçlı araplar?!?!? asdas
S
StickControl
⭐ 19y
resim yanlış islam charları gelirken silkroad'ın anasayfasına bu resim koyulacak 👴 ➡️

😈 😈 😈

😈 😈 😈
evet o resimde euro çarların meslek kıyafetlerini takımış halleri var.trader hunter ve thief 😜
1)adamın saçları sarıı ve niye sarı saçlı islam karakteri yapsınlar
2)en erken legent 8 çıktıktan sonra gelecek.Çünkü legent 8 de yeni unqe roq gelicek(başka neler gelir fazla bilmiyom.)her sene 2 tane yeni legent geliyosa ne zaman geliceğini sen hesapla ki daha KSro ya bile gelmedi.(Ksro oynamıyom ama gelseydi en azından bir video bulurdum.)
2)en erken legent 8 çıktıktan sonra gelecek.Çünkü legent 8 de yeni unqe roq gelicek(başka neler gelir fazla bilmiyom.)her sene 2 tane yeni legent geliyosa ne zaman geliceğini sen hesapla ki daha KSro ya bile gelmedi.(Ksro oynamıyom ama gelseydi en azından bir video bulurdum.)
Hayal gücünü çalıştırmışsın biraz gibime geldi.Eğer JM'nin aklı varsa,biraz kendilerini yorar,hem diğer ırkları şekillendirir,hemde İslam ırkını çok ilginç yapar,oyunu bişeyler katmalı
bilgimi istiyosrsunuz alın size bilgi kesinlikle bu dediğim gibi olucak afsdfas dedi dersiniz...önce bir ön bilgi vereyim: Joymax 2010 da kore serveriyle eşit olacağımız daha önce söylemişdi dimi... Şimdi yazın 100 lvl geliceği bariz belli... ocak ayındada o roc mountaindeki yer açılıcak şu roc denen papağanın olduğu giriş... 2010un yazındada islam ırkı hem koreye hem bize gelicek... Yani kısacası 2010da yazın koreyle eşit olacağız... Farkındaysanız kore sunucularına artık yeni legend gelmiyor çünkü bizi bekliyorlar... Demedi demeyin ahanda bu dediklerim çıkıcak...2010 yazında islam gelicek diye umuyorum buda legend 5 ya da 6 ya tekabül ediyor...
bilgimi istiyosrsunuz alın size bilgi kesinlikle bu dediğim gibi olucak afsdfas dedi dersiniz...önce bir ön bilgi vereyim: Joymax 2010 da kore serveriyle eşit olacağımız daha önce söylemişdi dimi... Şimdi yazın 100 lvl geliceği bariz belli... ocak ayındada o roc mountaindeki yer açılıcak şu roc denen papağanın olduğu giriş... 2010un yazındada islam ırkı hem koreye hem bize gelicek... Yani kısacası 2010da yazın koreyle eşit olacağız... Farkındaysanız kore sunucularına artık yeni legend gelmiyor çünkü bizi bekliyorlar... Demedi demeyin ahanda bu dediklerim çıkıcak...2010 yazında islam gelicek diye umuyorum buda legend 5 ya da 6 ya tekabül ediyor...
Diyosun 😊 oyunu severek oynayan birisi olarak büyük bi heyecanla bekliyorum umarım yakın bir tarihte gelirde oyuna yeni heyecanlar gelir yeni görsellikler gelir bekliyip görelim...
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
Bandit önemli bir gelişme değildir söyliyeyim
Öyle bişey olursa hotan kalesini alan yaşadı dertlerini boşadı 😊
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
İslam Charları Gelıceği Garantide Bu 1 Sene İçinde Gelmez Diye Düşünüyorum...Oyun İyice Siyasileşmeye Başladıgıda Bır Gercek. ☕
Siyasileşme değilde yavaş yavaş ırkçılığa doğru kayıyor gibi diyelim ona 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap