Icerige atla
Extraloob

Bu bir tek bende mi yok?

· 16 Yanıt · 1.0K görüntüleme
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
16 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Her zaman olmuyor sadece aklıma gelince oluyor bende
[F New]Solo Gitarist
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
bende hiç olmuyor sadece gece olduğunda sokak lambasına bakınca ninja kaplumbağaları arkadan görüyorum 😜
D
djfko ⭐ 18y
bu ne?
.NET
.NET ⭐ 19y
Zaman zaman kimi insanların gözlerinin önüne gelen gercekte olmayan zihinde yaratılmıs sekiller
[F New]Solo Gitarist
M
Mirage ⭐ 19y
Hatta ben onları takip ederken yavaş yavaş düşüyorlarmış gibi hissediyorum.Gözüm yere doğru kayıyor 😜
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Onur şu imzanı kısalt be kardeşim 😞
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Zaman zaman kimi insanların gözlerinin önüne gelen gercekte olmayan zihinde yaratılmıs sekiller

bence gerçekte var gözümüzdeki sıvıdan kaynaklanıyor ve gözümüzü kıstığımızda odakdan dolayı görünüyor
bence..
.NET
.NET ⭐ 19y

bence gerçekte var gözümüzdeki sıvıdan kaynaklanıyor ve gözümüzü kıstığımızda odakdan dolayı görünüyor
bence..

Ben gözümü kısmadıgım zaman da görüyorum ama
[F New]Solo Gitarist
lemonade
lemonade ⭐ 17y

bence..

Ben gözümü kısmadıgım zaman da görüyorum ama

summer5:
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Oluyor arada tek noktaya odaklandığım zaman.
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Ben kıssam da kısmasam da göremiyorum onu n'apcaz? 😄
Bu arada Lexium ve Wax, imzalarınızı kısaltmanız lazım. 😊
E
EmmaW ⭐ 19y
başlığı gördüğümde çok farklı şeyler çıkacak karşıma sanmıştım 😁
konuya gelince banada oluyor hep bu bana göre göz bebeğimizin üzerindeki ufak görünmeyen toz tarzı bişey bunlar
.NET
.NET ⭐ 19y
başlığı gördüğümde çok farklı şeyler çıkacak karşıma sanmıştım 😁
konuya gelince banada oluyor hep bu bana göre göz bebeğimizin üzerindeki ufak görünmeyen toz tarzı bişey bunlar

19 senedir gitmez mi tozlar gözden hic 😜
[F New]Solo Gitarist
A
Avasin ⭐ 17y
Vay be gözlerimdeki bakterileri görebiliyorum derdim bir zamanlar bunları görünce :p
D
Doma$no ⭐ 18y
Gözlerim bozuk olduğu için böyle yaşıyorum sanıyordum.Demek ki herkesde olan birşeymiş : )

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: