Icerige atla
Extraloob

İşin birde apaçi boyutu var ;)

· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme
A
ALpique OP ⭐ 17y
asdasd bunlar bitmicekmı ya 😆 summer1:

16 Yanıt
A
Adith ⭐ 18y
😆
Advance
Advance ⭐ 18y
😁
S
SoFToucH ⭐ 19y
Sana seviyorum alper 😆
A
ALpique OP ⭐ 17y
Sana seviyorum alper 😆

ahahaha 😆
P
ya bunların sonu nereye gidiyor iğrençlikten başka bişe degiller ya :(( gördükçe midem bulanıyor lanet olsun
A
ALpique OP ⭐ 17y
ya bunların sonu nereye gidiyor iğrençlikten başka bişe degiller ya :(( gördükçe midem bulanıyor lanet olsun

Çok pis isyanlardasın hacım 😈
W
Whisk ⭐ 16y
They are apache soldiers.

P.S : Şu shoplanmış resimleri Adobe Photshop'un sahibi görse Türkiye'de kullanılmasını yasaklattırırdı. 😆
C
Chess ⭐ 16y
facebookta o sayfaya her girdigimde şikayet ediyorum, o kadar komik olmayanlarıda var adam ailesi ile resim çektiriyor onu bile atıyorlar afedersin s*çtılar artık.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yuh apaçiye bak yaaa ahhahahaa nereden türedi bunlar yaa her yeri apaçiler basmış tiksinçç iğrençççç ıvggyyyyyyyyyyyyyyy.

mesajına bakın hele kürdanı sokacaksın küçük diline orada kalacak köpek gibi hırlasın sonra kılçık atar gibi ahahaha pis apaçi summer4:

H
hmzsnmz ⭐ 19y
Apaciler falan iyi hoş bunlar tamam da bazı resimler var artık cılkını çıkardılar ben bile rahatsız olur oldum heriflerden. Ama bunlar komik ahaha 😁 makara:
[ek #12654]
A
ALpique OP ⭐ 17y
Apaciler falan iyi hoş bunlar tamam da bazı resimler var artık cılkını çıkardılar ben bile rahatsız olur oldum heriflerden. Ama bunlar komik ahaha 😁 makara:

Seçmece bunlaaaaaaaaaarrrrr 😁 😁 😈
B
Belarj ⭐ 17y

🙏
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
M
MCetin ⭐ 16y
😎
H
HnTRue ⭐ 18y
Bunları doğurmamıslar. Sı*çmışlar 😜 😜 😜
A
ALpique OP ⭐ 17y
Bunları doğurmamıslar. Sı*çmışlar 😜 😜 :P

asdasdasdas nese: 😁 😁