Icerige atla
Extraloob

İriste sun 90+10 2h xD

· 26 Yanıt · 4.2K görüntüleme
M
mesut_xD OP ⭐ 18y
+8 oldu +9 denemem dedim denedim:D dun oyunu bırakıyım dedim silah yanarsa dedim yanlıslıkla +10 oldu 😄 🤘
- Resim Silinmiş.
26 Yanıt
Q
Quattro ⭐ 19y
Bu 2h lerde özel bir lucky var herhalde biri +15 satıyo biri +10 trbkler...
L
OUCHH.. Gz bro'm xD
M
mesut_xD OP ⭐ 18y
:D saolun
W
WildKing ⭐ 19y
hayırlı olsun güle güle kullan
L
BASmadan önce bide stedey bassaydım durup olmazdı ama gene güzel durubu duşurmek için phy cirit stone falan b as 100de 10 kadar düşüyo
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
hayırlı olsun.
D
desTibaa ` ⭐ 17y
lan mesut ne ballı adamsın lan ben sana +9 tutturamazsın demıstım basma demıstım 😄 bastın tutmustu resim atmıstın şaşkın saskın bakdım sımdı dede +10 bastın irisde 2 warioru var 2 side FF 2 sindede 90 sun 2h dierine sunda 40 silk ile pop oynadı 30 silkde cıkdı :p
B
BiG BoY ⭐ 18y
bişe sroucam o maximum durablity %400 demesi yani item yanana k dar kullanılıyo yanında yaptırılmıyo demi ? yada o yazının bi çözümü yok demi ?
V
hayırlı olsun ama bıde su var yanlıslıkla +10 olmus vay anasını yaw bıde bılerek deneseydı xD
S
yanlışlıkla +10 olmuş 😜 😄
Q
Quattro ⭐ 19y
bişe sroucam o maximum durablity %400 demesi yani item yanana k dar kullanılıyo yanında yaptırılmıyo demi ? yada o yazının bi çözümü yok demi ?

Evet maximum durablity %400 demesi birdaha tamir olamayan itemlerdir durablity 0 olunca at çöpe ama burdaki max. reduc. %47 oranında durablitynin düştüğünü gösterir kalıcı bir özelliktir.
E
exotic ⭐ 18y
ilk çıkan 2h ya +7 deniycem 😄

Gz
C
chipshajen ⭐ 17y
Uhuuu Napmışsın sen hacı'm ya 😊
M
mesut_xD OP ⭐ 18y
xD oyundan herkez ben olsam basmazdım yanar fln diye sonucda oyun:D +11 +10 gibi parlıyormus değişik parlasaydı deniyecektim +11 ama denemem:D
X
Xrosower ⭐ 17y
güle güle kullan bro
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Uhuuu Napmışsın sen hacı'm ya 😊
A
Adith ⭐ 18y
Woooooooow.com 9dan 10a basmaya nasıl cesaret ettin. ?
Barzo
Barzo ⭐ 19y
hmm oyunu bırakıyorum demişsin peki charını kaça satıyorsun?
I
Intensify ⭐ 18y
oha yanlışlıkla bu olduysa 😁 istesen +15 olcak heralde

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: