S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #1 😁 😗 Dosyalar (1) 282giu8.jpg 4.2 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S SaiJeva ⭐ 19y 17 yil once #2 yuh be kardeşim hadi bakalım ilk 90 lardan biri sen olursun herhalde TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NoTroN ⭐ 18y 17 yil once #3 photoshop hilesi falan mı kardeşim bu ne hız tek rakibin T.H.Y olucak bole giderse 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O ozy67 ⭐ 19y 17 yil once #4 ne cabuk....bendah 7 LvL im 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C carwen ⭐ 18y 17 yil once #5 Helal olsun okanım benim, ara sonra. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E ExtacyOfGold_ ⭐ 18y 17 yil once #6 photoshop hilesi falan mı kardeşim bu ne hız tek rakibin T.H.Y olucak bole giderse :D 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #7 Teşekkürlerp.s 21 olucam birazdan ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C carwen ⭐ 18y 17 yil once #8 Teşekkürlerp.s 21 olucam birazdan ^^Ara beni, ya da msn'e gir. 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #9 elle kasıyorum nası konuşayım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C carwen ⭐ 18y 17 yil once #10 ok, kolay gelsin.:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #11 Sen o 20 lvl'i benden 200 silk almak için yapmadın mı 😜 😁 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HurRicanEmJ ⭐ 19y 17 yil once #12 ne bu hız 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MicroDiam ⭐ 18y 17 yil once #13 Helal olsun 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #14 Sen o 20 lvl'i benden 200 silk almak için yapmadın mı 😜 😁 😈Pp% JM saolsun dün gece işkence çektirdiServer da en yükseğim 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C carwen ⭐ 18y 17 yil once #15 Level up to 24'müş. ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GrandStorm ⭐ 18y 17 yil once #16 TebrikLer hızLı atlamıssın ama sen gaLiba yeni açıLan serverLarda hep çar açıp kasıyorsun gaiada da vardı die biLiorm _Darkness_ 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 17 yil once #17 Libde para sıkıntısı cekmeyeyim diye wizardcı gold farmer kurmuş ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaN_KsK ⭐ 19y 17 yil once #18 Okanım harikasın tebrikler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #19 ben de bir tane daha çar kasmak istiyorum yeni serverlar da ama okuldan kasılmıyoki... bi bitsin şu okul universitede 5-6 tane kascam:D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Agilla ⭐ 18y 17 yil once #20 Botuda Benden Çöktü 😊ps:saka bi yana gayat hızlı lwl kasıyor en son bana 25 lwl oldum demişti TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil