http://www.tolunay.com/iqtest/index.html
buradan ıq'nızı öğrenebilirsiniz gecenin köründe öle gezinirken ölçtüm test sonucumu
gercek ıq daha farklı olabilir 😁
- Resim Silinmiş.
IQ Testi
· 31 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
Benimde 124 çıktı 😄 😁
Tuvalete gitmem gerekiyordu 10dkda sürmedi 133 çıktı
121 😜 Oruçluyum açlık başıma vurdu daha önce bunu çözmüştüm çok daha yüksek çıkmıştı
Kabul Edelim Pek Zeki Sayılmam. Ama Ümidimi Kaybetmiyorum 😄
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
coğunluk sayısal zekaya dayanıyor hacım sözel zeka ayrı bende sözel zeka var ama sayısaldada yapabiliyorum 🍺
👍
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
112.Ama küçük yiğenim ve oruçlu olmam yüzünden fazla çözemedim.
- Resim Silinmiş.
[F New]Solo Gitarist
W
Winterspring
⭐ 18y
Saçmalık ; insan zekası sadece sayısal alandaki başarısıyla ölçülemez , hafıza , bilgiyi emme gücü... zaten testin altında ''Bilimsel bir değer taşımamaktadır '' yazmakta.
Edit : Yazım hatası.
Edit : Yazım hatası.
Saçmalık
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Saçmalık ; insan zekası sadece sayısal alandaki başarısıyla ölçülemez , hafıza , bilgiyi emme gücü... zaten testin altında ''Bilimsel bir değet taşımamaktadır '' yazmakta.
Belki değet taşımıyor ama Değer taşıyor olabilir 😆
W
Winterspring
⭐ 18y
Saçmalık ; insan zekası sadece sayısal alandaki başarısıyla ölçülemez , hafıza , bilgiyi emme gücü... zaten testin altında ''Bilimsel bir değet taşımamaktadır '' yazmakta.
Klavye üzerinde yan yana duran iki harfin kullanımında ortaya çıkan basit bir hata
IQ Testi böyle yapılmaz 😄
133 1 boş ve 1 sallamaya ragmen güzel 😊
- Resim Silinmiş.
Ps:Bende oruçluyum ama bu bahane degildir 😊
- Resim Silinmiş.
Ps:Bende oruçluyum ama bu bahane degildir 😊
bu şeyi uykulu uykulu çözmeseydim keşke , yapamadığım 1-2 tanesine baktım aha ne kadar basitmiş 😄
bu bir varsayımdır insan zekası sayısal verilerle ölcülemez tahmin edilebilir buda tahmin ediyor gercek IQyu yansıtmadıgını söyledim + buraya gelip saçmalık filan gibi yazılar yazmaya gerek yok baştan belirttim...+ bu forumda kimsenin açtıgı konuya saçmalık rezalet yazmadım zaten öylesine paylaştım...isteyen cözer istemeyen cözmez.. zorla değil...
BlackLighT sözlerinde azcık kibar ol karsındaki eski bir mod ama hala benim icin mod lütfen bidaha böle şeyler yazma burası özgür bir forum yazdıklarında kötü birsey yoksa herkes istedigini yazabilir 😉
Tasımasada Çözmekle Bişeyimiz Eksilmez
W
Winterspring
⭐ 18y
Zaten bende eksilir diye birşey demedim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap