ahahaha ilk hdr fotoğrafımı iphone4 ile çektim alet harbiden manyak acilen doğaya akmam lazım kamp olayları fotoğraflar videolar çekmek istiyorum ben haftasonu güzelbir doğa gezisi yapayım ip4'ümü ıslatmam lazım 😎
- Resim Silinmiş.
fotoğraf makinası almama gerek kalmadı ohanness bu nasıl kalitedir böyle cam gibi 😱
iphone4 ile hdr fotoğraf
· 22 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Mekan çektiriyor hocam 😆
Mekan çektiriyor hocam 😆
makara: makara:
Mekan çektiriyor hocam 😆
Yılın king yorumu budur 🙏 🙏

dolarım o mekana şimdi daraltmayın beni heyecandan bu çöplüğü çekmişim 2500 TL saymışım mekan mı gözüm görüyor makara:
dolarım o mekana şimdi daraltmayın beni heyecandan bu çöplüğü çekmişim 2500 TL saymışım mekan mı gözüm görüyor makara:
Kaç taksit ?
Sende beğendin inkar etme şimdi 🤘
yalıız arkası camdır o aletin dikkatli kullan benimkin arkası kırıldı
Mekan çektiriyor hocam 😆
Ne kadar cinconu sevmesemde, yılın yorumu oldu harbiden 😜
N
NightStalker
⭐ 19y
Mekan çektiriyor hocam 😆
😆 🙏
@extra
Hakikatten mğkemmel alet hacım güle güle eskit, kır, dokunmatiğini boz vs. 🍺
Mekan çektiriyor hocam 😆
Ahahahah makara:
süper gerçekten okan abi h.olsun. Daha fotoraflar için özel efekt veren programlar vs. var. Mesela bir tane görmüştüm fotorafı çektikten sonra karanlık ve aydınlık versiyonunu birleştirip kaliteyi 10 kat arttırıyordu. Öyle bir program bulursan tadından yenmez. 😘
Hayırlı Olsun Okan Abi ☕
mekan pert. 😜
[ek #12654]
Mekan çektiriyor hocam 😆
yorum yapmamak elde değil summer4:
Mekan çektiriyor hocam 😆
Ahahahah makara:
süper gerçekten okan abi h.olsun. Daha fotoraflar için özel efekt veren programlar vs. var. Mesela bir tane görmüştüm fotorafı çektikten sonra karanlık ve aydınlık versiyonunu birleştirip kaliteyi 10 kat arttırıyordu. Öyle bir program bulursan tadından yenmez. 😘
o yönteme hdr deniyor kuzum ve ip4 otomatik hdr modu var fotoyu çekersen hdr seçiyorsun ve bu fotoyu çekiyor normal çektiğinde daha farklı hdr farklıdır kuzenin ip4 ile hdr doğa fotoğrafları var sitede bulabilirsiniz alet show yapıyor resmen.
bende aldim da iphone 4 dokunmatiğine dokunmaya kıyamıyorum bozulcak diye 😁 ama gercekten süper bi alet.bunu alincada ipodu satmaya calısıyom elimde kalcak alet ya :S
bende aldim da iphone 4 dokunmatiğine dokunmaya kıyamıyorum bozulcak diye 😁 ama gercekten süper bi alet.bunu alincada ipodu satmaya calısıyom elimde kalcak alet ya :S
benimde ipod elimde kaldı walla bende mi satsam ne 🙄
benimde ipod elimde kaldı walla bende mi satsam ne 🙄
valla ben ilk müşteriye satcam 🎭 kartin limit doldu sin: bi ödiyim karti direk ilan koycam
mekan pert. :P
daral:
hayırlı olsun bu arada 😆
Mekan çektiriyor hocam 😆
🙏 nese:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap