Lazer klavye ve hologram görüntü bunlar yeter zaten 😁
iPhone 5 [Böyle Bir Teknoloji Yok]
· 22 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
C
CosmicGate
⭐ 16y
OMGGGG!! İmpossible
X
xlorxlarge
⭐ 18y
consept diyor ama gerçekten böyle olacağı ne malum?
ya normal iphone 4 gibi çıkıp daha gelişmişi olucak diyorlar
Fake adamlar acıklama yaptı 5 diye birşey olmucak diye 4s diye gelicek dediler ayrıca onuda kaybettiler 😄 ve zaten çoktan çakması cıkarıldı bile böyle özelliklerişn yanından bile geçmiyor 😄
böyle bir cihaz gerçek olsa ve iPhone markası altında piyasaya çıksa tahminen 1-1.5milyon $ gibi bir fiyattan satardı. holografik ekran ve lazer klavyeden bahsediyoruz 😊 ve bunların hepsini o incecik şey mi yapıyor 😄 Apple zuzaylılarla iş birliği içinde...
Ben size nasıl bir teknoloji olmadığını söyleyeyim; böyle bir pil teknolojisi yok 😄 Cebinizde akü taşırsanız havada 1 dakka ucup şrjı biten helikopterler gibi dakka başı şarj ede ede kullanırsınız 😊
OMGGGG!! İmpossible
🙏 🙏
Gevur yapmış yiea

stüdyo ismindende anlamadıysanız yuh size adam resmen "atma studio" diye yazmış. atmasyon, fake, atıyorum, bol keseden atıyorum, yok aga böyle birşey ben bunu kafama göre yaptım vb. gibi birşey diyor resmen...
Hologramı çok ön planda tutmuşlar. müthiş.

Çok iyi bir çalışma olmuş, belki bir 5-6 yıl sonra gerçekten böyle olur, adamlar zamanında akıl etmişti deriz :p
it iz impasibıl 😄 günümüzde en azından 😄
Fake
it iz impasibıl 😄 günümüzde en azından :D
evet bir skandal daha 😆 ingilizce bir kelimenin nasıl yazıldığını unutup okunduğu şekilde yazıp cool görünmek biraz
Spoiler
Amelelik 😁
Apple daha kendısı telefonu tanıtmadı xx kısılerın bu tur videolarla yaptıgı acıklamaları gercek sananlar biraz saf olmalılar
B
BF3Hastasiadam
⭐ 15y
Evet gerçektende yok 😁
evet bir skandal daha 😆 ingilizce bir kelimenin nasıl yazıldığını unutup okunduğu şekilde yazıp cool görünmek birazSpoiler
Amelelik 😁
hacım oldumu şimdi bu laf 😁 ayrıca google denen bişey var unutsak ordan bakarız dimi cool2:
evet bir skandal daha 😆 ingilizce bir kelimenin nasıl yazıldığını unutup okunduğu şekilde yazıp cool görünmek birazSpoiler
Amelelik 😁
hacım oldumu şimdi bu laf 😁 ayrıca google denen bişey var unutsak ordan bakarız dimi cool2:
Alınma dostum şakasına söyledim ama çok kırıldım dersen silebilirim yorumu 😁
R
RoyalFlash
⭐ 17y
cahillikten sazan.avi olmuşsun 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap