Icerige atla
Extraloob

iPhone 4 Bir Yaşam Tarzıdır 8)

· 59 Yanıt · 3.5K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
anladım jb yapmadan kullanırım bende şu anda acil bir programa ihtiyacım yok sadece navigasyon isterim onu da apple store'dan 1-2 dolara orijinal alırım var mı 😜
C
Canova ⭐ 17y
versiyon nedir cihazın? 4.2.1 ise şuanda pek yapılacka birşey yok jb adam akıllı çıkmadığı için 4.1 ise büyük ihtimalle öyledir neler yapılmaski hacım

işime yarayan en teknik bilgi buydu, evet baktım 4.2.1 peki jb nedir ? yapmak gereklimidir ? orijinal programları alsam jb yapmasam sorun olur mu ? hangi programlar gerekli araba için navigasyon şart :P

bro sana şöyle söyleyim navinagasyon programları paralıdır sanırım en bokdanı 59 dolardan başlıyordu ama jb yapıp bunları bedavaya yüklersin ancak 4.2.1 için jb sadece şaunda apple ın bilgisayarları için var bende senin gibi bekliyorum ----jailbreak ise paralı uygulamaları ücretsiz yükleyeceğin bir yöntemdir cihazı hasar felan vermez,,

fakat jb illegaldir. eğer jb yaptıktan sonra iphone bozulursa garanti kapsamının dışına çıktığı için garantiden yararlanamazsın. bence hiç gerek yok risk almaya parasını bastırır alırsın app leri 😎
İ
İllegal ⭐ 19y
anladım jb yapmadan kullanırım bende şu anda acil bir programa ihtiyacım yok sadece navigasyon isterim onu da apple store'dan 1-2 dolara orijinal alırım var mı :P

navinagasyonlar 1-2 dolar değil hacı,bu arada yeni cihazın hayırlı olsun bende abdden almışdım
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
anladım jb yapmadan kullanırım bende şu anda acil bir programa ihtiyacım yok sadece navigasyon isterim onu da apple store'dan 1-2 dolara orijinal alırım var mı :P

en dandiği bile 39$ falan 83035633
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

navinagasyonlar 1-2 dolar değil hacı,bu arada yeni cihazın hayırlı olsun bende abdden almışdım

teşekkürler güzelim dayanamadım aldım walla sonunda 2500 TL para sayıp makara:

navigasyonlar 39dolar mı almam kardeşim kaybolurum dağda tepede kuşlar domuzlar yesin beni razıyım 😆 😈
J
JetHomme ⭐ 19y
Ben jbli kullanıyorum. Kafama göre paralı parasız istediğim uygulamayı yükleyebiliyorum. Şu ana kadarda hiçbir sorunla karşılaşmadım. Reyiz sana önereceğim sağlam güzel bir kılıf al zevkine göre. 50tl 100tl ver adam gibi bişey olsun. Sonuçta 2500tllik telefon. Hepsiburada vs biraz araştırırsan bulabilirsin. Yok orjinal kalsın diyorsan Zagg İnvisible Shield ve Wrapsol var. Bunlar saydam arka ve öne yapıştırıyorsun. Wrapsol almayı düşünüyorum ben.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

teşekkürler güzelim dayanamadım aldım walla sonunda 2500 TL para sayıp makara:

navigasyonlar 39dolar mı almam kardeşim kaybolurum dağda tepede kuşlar domuzlar yesin beni razıyım 😆 😈

😆
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ben jbli kullanıyorum. Kafama göre paralı parasız istediğim uygulamayı yükleyebiliyorum. Şu ana kadarda hiçbir sorunla karşılaşmadım. Reyiz sana önereceğim sağlam güzel bir kılıf al zevkine göre. 50tl 100tl ver adam gibi bişey olsun. Sonuçta 2500tllik telefon. Hepsiburada vs biraz araştırırsan bulabilirsin. Yok orjinal kalsın diyorsan Zagg İnvisible Shield ve Wrapsol var. Bunlar saydam arka ve öne yapıştırıyorsun. Wrapsol almayı düşünüyorum ben.

invisible shield aldım kuzum bir de koruyucu aldım alette hiç anlaşılmıyorlar cillop gibi oldum 70 TL verdim ama bende cillop oldum 😈 😆
J
JetHomme ⭐ 19y
Zagg'mı aldın abi nasıl uygulamayı güzel yapabildin mi ? Kabarcık vs varmı ? Bende Zagg ile Wrapsol arasında kararsızım.
H
Okan abi?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Zagg'mı aldın abi nasıl uygulamayı güzel yapabildin mi ? Kabarcık vs varmı ? Bende Zagg ile Wrapsol arasında kararsızım.

adını tam hatırlamıyorum ama iyi bir marka aldım hatta aldığım ürün düşün invisible shield içerisinden bir adet bez çıktı bir adet süzgar yapıcı kartondan parça çıktı bir adet ayraç çıktı tam yapıştırmak için ve aldığım ürünün en büyük özelliği parmak izi bırakmıyor ve ekran parlamıyor yani günışığında bakınca ekranda kendini görmüyorsun en büyük etken buydu benim için muhteşem oldu kütür kütür resmen aletin karizması arttı diyebilirim.
H

adını tam hatırlamıyorum ama iyi bir marka aldım hatta aldığım ürün düşün invisible shield içerisinden bir adet bez çıktı bir adet süzgar yapıcı kartondan parça çıktı bir adet ayraç çıktı tam yapıştırmak için ve aldığım ürünün en büyük özelliği parmak izi bırakmıyor ve ekran parlamıyor yani günışığında bakınca ekranda kendini görmüyorsun en büyük etken buydu benim için muhteşem oldu kütür kütür resmen aletin karizması arttı diyebilirim.

Karizmanı daha fazla arttıracak birşey söyleyeyimmi sana? Mesaj kutuna bak 😄
J
JetHomme ⭐ 19y
Büyük ihtimalle Zagg'dır. Solusyon,silme bezi vs hepsi kutunun içinden çıkar.

Sana tavsiyem şimdilik jb işine hiç bulaşma abi. free 0.99 - 2$lık uygulamalarla takıl.
ama bunu kesin yükle hastası olacaksın 😆

http://itunes.apple.com/fr/app/flick-football/id372207885?mt=8
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Büyük ihtimalle Zagg'dır. Solusyon,silme bezi vs hepsi kutunun içinden çıkar.

Sana tavsiyem şimdilik jb işine hiç bulaşma abi. free 0.99 - 2$lık uygulamalarla takıl.
ama bunu kesin yükle hastası olacaksın 😆

http://itunes.apple.com/fr/app/flick-football/id372207885?mt=8

1 facebook eklentisi kurdum free, 1 ibooks, frings, chess kurdum ihtiyacım olaraktan tek birşeye ihtiyacım var navigaasyon ücretsiz olanlardan 🕵️
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Güle güle kullan bro 😎
[ek #12654]
İ
İllegal ⭐ 19y
4.2.1 jailbreak dün gece çıkarmışlar çok şanslısınız akşam yapıcam size haber veririm,,bide tavsiyem teamviewer yükle iphone'den pc kontrol ediyorsun
E
Espio ⭐ 19y
Hayırlı olsun hacım sonunda ermişsin muradına 😊 Yüklemen gereken app'ler; NFS serisi, angry birds, fruit ninja, cut the rope, Zombieville Blade-Trinity birde yanlış hatırlamıyorsam adını oyun olarak, Bunun dışında logitech touchmouse çok işe yarayan bir app ebook da stanza daha başarılı ibooksdan ve wirofon çok hesaplı aramalarda onuda indir derim daha aklıma gelen olursa söylerim
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Angry Birds
Infinity Blade
Asphalt 6
Cut The Rope
Dark Lords
Doodle Jump
Cartoon Wars
Guitar Hero
Geared
Geared 2
Jail Breaker 2
Plants Vs Zombies
Angry Birds Seasons
Final Fantasy
Fruit Ninja
Football Manager 2011
Installous (Çok işine yarar.)
Aerox
iSlash
Jenga
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Hayırlı olsun hacım sonunda ermişsin muradına 😊 Yüklemen gereken app'ler; NFS serisi, angry birds, fruit ninja, cut the rope, Zombieville Blade-Trinity birde yanlış hatırlamıyorsam adını oyun olarak, Bunun dışında logitech touchmouse çok işe yarayan bir app ebook da stanza daha başarılı ibooksdan ve wirofon çok hesaplı aramalarda onuda indir derim daha aklıma gelen olursa söylerim

Nerelerdesiniz siz kaçaklar hele sen 😆

* msn adresin neydi ya sy66 gibi bişe miydi 😈
[ek #12654]
L
LethaLKiss ⭐ 16y
hayırlı oLsnn ben zamanında saflık ypp nokia x6 yaptm ve lanet alet iphone oyunlarını desteklemiyor summer2:

desteklediği şey çok ama düzgün oyun çıkarmıolar ovi desen saçma sapan eften püften oyunlar var yeni tel. almayı düşünen varsa kesinlikle iphone alsn en azndan app store var nokia da bi cacık yok summer2:

tekrar hayırlı oLsn 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: