Icerige atla
Extraloob

iPhone 4 Bir Yaşam Tarzıdır 8)

· 59 Yanıt · 3.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
sonunda 0 genpadan ip4 aldım hayırlı olsun makara:

sizlerden istediğim bu deli manyak alete neler kurulur neler yapılır deneyimli olanlar elinde ip4 olup bilgilerini paylaşmak isteyenleri heyecanla bekliyorum 😜

59 Yanıt
T
hayırlı olsun güle güle kullan
A
Addicted ⭐ 19y
3 ile arasındaki farkları buldukça yazarsan sende abi bende bi karar verip belki alabilirim 😊
S
sandomorrq ⭐ 16y
HeyWire İle her yöne bedava mesaj atabilirsin.
D
Dark Zone ⭐ 16y
Bateri similasyonu yükleyip bateri çalabilirsin

Rus ruleti oynayabilirsin arkadaşlarınla .
X
xcorelli ⭐ 18y
Bateri similasyonu yükleyip bateri çalabilirsin

Rus ruleti oynayabilirsin arkadaşlarınla .

😱
B
Ben de ⭐ 17y
Telefonum iPhone değil ama Telefon için uygulama ,tema ve oyun program vs.. şeylere ihtiyacın olursa ;

http://www.dreamstrikes.com 'u tavsiye ederim abi. 😘

Ben ordan indiriyorum program ,tema ve oyunları. Gerçekten sağlam ve güvenilir site.

Zaten iphone lara özel konu falan açılmış hemen bulursun.

Ps: Site şuan bende açılmıyor. vtunnel'den giriyorum 😜
İ
İllegal ⭐ 19y
versiyon nedir cihazın? 4.2.1 ise şuanda pek yapılacka birşey yok jb adam akıllı çıkmadığı için 4.1 ise büyük ihtimalle öyledir neler yapılmaski hacım
S
sandomorrq ⭐ 16y
versiyon nedir cihazın? 4.2.1 ise şuanda pek yapılacka birşey yok jb adam akıllı çıkmadığı için 4.1 ise büyük ihtimalle öyledir neler yapılmaski hacım

Jb yaparsan at çöbe. İp4 ü
S
shneZee ⭐ 18y
Hayırlı olsun,gerçekten iphone sadece bir telefon değildir. 😎
İ
İllegal ⭐ 19y

pfff sen jbsiz kullanıyorsan şimdi hemen balkondan atla
S
sandomorrq ⭐ 16y

😁

Jb yapmak için 2 tane ip'nun olucak. Keyfi ozaman cıkar. Mesala jb yapılmış iphone digerlerine göre yavaş olur.
T
Blackberry bold 9700da çok güzel telefondur.
J
JetHomme ⭐ 19y
Şimdilik İphone 3GS 16GB ile takılıyorum bende reyiz. Ama şunu söyleyebilirim İphone gerçekten bir yaşam tarzı. Alıştığınız telefon tarzını,uygulamalarını,oyunlarını unutuyorsunuz. Bugun Fifa 2011 yükledim tam 850mb. PSP'den hiçbir farkı yok.
M
Mirage ⭐ 19y
iPhone 4 ile fb'ye ilk mesajını bu sözle yaptın herhalde ^^

Şimdilik İphone 3GS 16GB ile takılıyorum bende reyiz. Ama şunu söyleyebilirim İphone gerçekten bir yaşam tarzı. Alıştığınız telefon tarzını,uygulamalarını,oyunlarını unutuyorsunuz. Bugun Fifa 2011 yükledim tam 850mb. PSP'den hiçbir farkı yok.

summer5:
İ
İllegal ⭐ 19y
jb yavaşlatır doğrudur ama öyle fifa 2011 in fazla zevkli olmuyor saran oyunlar istiyorsan angry bird,islash,doodle jump u yüklemelisin tabi bunlar paralı jb yapıp bedavaya yükleyebiliriz yardımcı olurum her konuda sana hacı
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

işime yarayan en teknik bilgi buydu, evet baktım 4.2.1 peki jb nedir ? yapmak gereklimidir ? orijinal programları alsam jb yapmasam sorun olur mu ? hangi programlar gerekli araba için navigasyon şart 😜
İ
İllegal ⭐ 19y

işime yarayan en teknik bilgi buydu, evet baktım 4.2.1 peki jb nedir ? yapmak gereklimidir ? orijinal programları alsam jb yapmasam sorun olur mu ? hangi programlar gerekli araba için navigasyon şart :P

bro sana şöyle söyleyim navinagasyon programları paralıdır sanırım en bokdanı 59 dolardan başlıyordu ama jb yapıp bunları bedavaya yüklersin ancak 4.2.1 için jb sadece şaunda apple ın bilgisayarları için var bende senin gibi bekliyorum ----jailbreak ise paralı uygulamaları ücretsiz yükleyeceğin bir yöntemdir cihazı hasar felan vermez,,
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

bende jbsiz kullanıyorum panpa 🍺
F
fransiz33 ⭐ 15y
bende de nokia n8 var siteye her gun telefonla giriyorum 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: