up
İPhone 3g 16 gb siyah orjinal .Satılıktır
· 33 Yanıt · 5.7K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Ticaretin yolları bunlar kardeşim sıfır mal satmıyosun sro oynuyomusun bilmiyorum ama item alırken demiyon mu immortalı yok bu o kadar etmez diye adam sana kükrüyomu.
ps: Çok pahalı 😁
ps: Çok pahalı 😁
kuzum burada muhabbet ediyoruz kimsenin ürününü kötülemiyoruz veya alıcıların aklını çelmiyoruz ama bir gerçekten de söz etmek lazım gerçekten pahalıya satıyorsun.
fiyatı 50 tl indiriyorum fiyat son 800 tl !
Nina Ricci
⭐ 17y
200 liraya sıfırını bulurum.com.

@xtolga
Fb immo5 iphone 😁
Evet agresifleşmene gerek yok, sadece pahalı olduğunu söyledik. Satıcı sensin. İstediğin fiyatı biçersin.
Fb immo5 iphone 😁
Evet agresifleşmene gerek yok, sadece pahalı olduğunu söyledik. Satıcı sensin. İstediğin fiyatı biçersin.

up
up
1,300 Liralık telefonu 800 liraya satıyorsun? Pahalı değil diyorsun tabiki senin biliceğin iş ama gerçekten pahalı satıyorsun. Ayrıca jb yapmışsn o telefonun garantisi varsa da gitti. 4.2 vrsion çıktı yeni
yüklsen problem yüklemesen problem bunlardan bahseden yok hiç. Eğer o telefonu garantili aldıysan yani türkiyeden ki sanmıyorum. Garantisi var gibi bir muhabbet yalan olur bilmeyenler için.. Simlock da 4.2 versionunu yükleyince problem çıkarıcak.
yüklsen problem yüklemesen problem bunlardan bahseden yok hiç. Eğer o telefonu garantili aldıysan yani türkiyeden ki sanmıyorum. Garantisi var gibi bir muhabbet yalan olur bilmeyenler için.. Simlock da 4.2 versionunu yükleyince problem çıkarıcak.
1,300 Liralık telefonu 800 liraya satıyorsun? Pahalı değil diyorsun tabiki senin biliceğin iş ama gerçekten pahalı satıyorsun. Ayrıca jb yapmışsn o telefonun garantisi varsa da gitti. 4.2 vrsion çıktı yeni
jb yapmanın garantiyle alakası yok. restore yaptığın zaten telefon ilk halini alıyor zaten. şuan telefon da 4.2 versiyon yüklü. fiyat konusuna gelince 800 tl bana göre normal istersen 650 tl simkilitli telefon var. onuda satabilirim.
Kardeşim Apple salak değil senin telefonunu kırmana izin vericek. izin verilmeyen bişi yapiosun. JB de garanti feshedilir. Restore etsende etmesende. restore edip garantiye gönder bi makineyi. adamların sistemi var neyin ne olduğunu görebiliyorlar. Herkes jb'den restore edilerek dönüldüğünü düşünüyo da, apple da salak değil hani. Garantiyi direk feshediyor. restore yapsanda.
NoMoreLove
⭐ 18y
Kardeşim Apple salak değil senin telefonunu kırmana izin vericek. izin verilmeyen bişi yapiosun. JB de garanti feshedilir. Restore etsende etmesende. restore edip garantiye gönder bi makineyi. adamların sistemi var neyin ne olduğunu görebiliyorlar. Herkes jb'den restore edilerek dönüldüğünü düşünüyo da, apple da salak değil hani. Garantiyi direk feshediyor. restore yapsanda.
Hardware'de değişiklik yapmadan software'de istediğin kadar oynayabilirsin ve bu garanti kapsamında oluyor. Bu sözleşmesinde yazıyor ve aksi olsaydı kimse jailbreak yapmazdı.. Doğru yanlış konuşmayalım lütfen.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap