ahaha şaka gib i yaa deneyimsiz olmak ne kötü ip4'üme fb ve msn apps yükledim ekranda duruyorlardı titretirken sildim gittiler ama başka yerden açılıyorlar lakin icon'ları yok oldu nasıl geri getireceğim bunları yaa 😢 summer3: 83035633
ip4 help me :P
· 19 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
iTunes'ten silip tekrar yüklemek en mantıklısı bence 😘 ❤️
Ahaha iki günde hallettin ya abi 😆 makara:
puahahha çözdüm çözüm izlenceler var onun içerisinde taşıdım ekrana tekrardan ahahah deli heyecanlı birşey yaa araba yarışı kurdum ohanness diyorum manyak güzel GTI2010 muazzam bir oyun of offf makara:
Real Racing 2 yükle reyiz çok süper bir araba yarışı. 350mb civarı görüntü kalitesi harika.
çok deli oyun oynanıyor 😆 😆 oyunun içinde hissediyorum kendimi oynarken süper 🙏 😈
abicim deli birşey ya psp yanında halt etmiş zati 2500tl alet psp kaç para ki hıh makara:
abicim deli birşey ya psp yanında halt etmiş zati 2500tl alet psp kaç para ki hıh makara:
1.800 TL hongkong'dan getittirdim makara:
Grubu kurdunuz valla 😆
ip4 bölümü açsak mı acep orada konuşuruz yaa biz asiller olarak 😜 makara:
belliki fena sarmış 😜
Şimdi tam oldu işte 😆 toplanın millet gidiyoruz makara:
nasıl sarmasın kuzum alet muhteşem birşey pc netbook psp hepsini birleştirmişler 2500 TL'ye iphone 4'e koymuşlar ahahaha makara:
Okan Çelebi, Facebook iPhone'yi (Uygulama) beğendi.
21 dakika önce ·makara: hayırlı olsun hacım hepsinin yanında o görüntü kalitesine bittim yahu makina fena ashamed0003
bozdun abi bozdum ne yaptın sen yaaa 😆

Okan Çelebi, Facebook iPhone'yi (Uygulama) beğendi. 21 dakika önce ·
makara: hayırlı olsun hacım hepsinin yanında o görüntü kalitesine bittim yahu makina fena ashamed0003
puahahhaa yakın dostlarım beni her yerden takip ediyor fena madara oluyoruz ne yapalım beğenmeyelim mi yaaa ahahaha çok güzel ablalar dabeğenmişler oraya inceden sarkayım bari hazır beğenmişiz hepimiz makara: 😜
👍
extraloob 2.500 TL'ye nasıl aldın ki iphone 4 o kadar değil?
Samsung Star daha iyi bence. 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap