Icerige atla
Extraloob

ben bu hesabın içinden cıkmadım bide siz deneyin help me

· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
şimdi arkadaslar char açıldıgında 20 str vardı 39 lw oldum 39çarpı 3 =117 elbiselerde toplam 6 str veriyo
yani toplam 143 str oluyo ama benim charda 178 str var cıkamadım işin içinden help me Rolling Eyes :roll:

buyrun probleminiz burda ben cıkamadım işin içinden bu arada char lw düşmedi hiç
8 Yanıt
H
HosenberG ⭐ 19y
full sos carım var die hava atmıyon dimi Mr. Green sorunaysa cwp yok. Twisted Evil
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y

full sos carım var die hava atmıyon dimi Mr. Green sorunaysa cwp yok. Twisted Evil

yhoq yhaw valla öle bi amacım yhoq Twisted Evil Twisted Evil ama gercekden çatlıcam meraktan çözemedim
H
HosenberG ⭐ 19y

yhoq yhaw valla öle bi amacım yhoq Twisted Evil Twisted Evil ama gercekden çatlıcam meraktan çözemedim

buldum cewabı sen her atladıgında oyun otomatik olarak 1 tane str ye 1 tanede inte veriyo hesaplarsan tam cıkar Twisted Evil
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y

buldum cewabı sen her atladıgında oyun otomatik olarak 1 tane str ye 1 tanede inte veriyo hesaplarsan tam cıkar Twisted Evil

işte sen busun choq saol çatlıjaktım zati sölemesen allah razı olsun melikcim saolsın
H
HosenberG ⭐ 19y
Np Twisted Evil
D
DeadSpirit ⭐ 19y
nasıl oldu bılmıyom ama fazla str nın zararı yok bence Mr. Green
C
olur be kardeş dert etme

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: