Icerige atla
Extraloob

IP Limitli SW'lerde Proxy:Port girerek fazla char acma yrdm.

· 14 Yanıt · 68K görüntüleme
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
Beyler başlıktada belirttğim gibi. IP limitli serverlerde proxy ve port girerek fazla karakter açma hakkında bilgisi olan veya sağlam proxy:port bilen yardımcı olabilir mi ?
14 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Pc ye hotspot indirip yapabiliyosun bildigim kadariyla fazla char ama dc sorunu var onunda normalden cok.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
hotspotta login olmuyor usta :/ An unkown vesaire diye hata verdiği yerde de hiç birşey yazmıyor
Florensia
Florensia ⭐ 13y
Ben biliyorum ama söylemem çünkü yasak birşey ^^ kendim bile kullanmıyorum joysroda
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben biliyorum ama söylemem çünkü yasak birşey ^^ kendim bile kullanmıyorum joysroda

Bana söylesene 😆
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y

Peki yorum yapmana gerek var mıydı sence? olmadi:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Sa sağlam bi socks45 proxy bulup mbota bilgilerini yazacaksin ve her şeyi o halledecek gayet kolay. Sağlam proxy yi bedava bulamazsın yani arada kopabilir veya 1 gün 2 gün gider mhtc zamanlarında öğrenmiştim bu işleri 😊 bir kaç dolar paraya kıyıp aylık sapasağlam bi proxy alabilirsin proxybananza mı ne böyle bir siteden almıştım ben

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Florensia
Florensia ⭐ 13y
Bu mesaj RedQueen rumuzlu uyeden alinti yapildi

Burası bi forum herkes düşüncelerini yazmakta özgür ben negatif düşündüm dile getirdim? Bunda kötü birşey yok. İşe yarayacak bilgi vermedim. Ama spy duyarsa ban yersin, kısaca senin iyiliğine. Demek ki gerek varmış. cicioe2
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sa sağlam bi socks45 proxy bulup mbota bilgilerini yazacaksin ve her şeyi o halledecek gayet kolay. Sağlam proxy yi bedava bulamazsın yani arada kopabilir veya 1 gün 2 gün gider mhtc zamanlarında öğrenmiştim bu işleri 😊 bir kaç dolar paraya kıyıp aylık sapasağlam bi proxy alabilirsin proxybananza mı ne böyle bir siteden almıştım ben

https://proxybonanza.com
International Proxy : $ 7,50 = 20.10
Dolar artmışken gerek yokmuş vazgeçtim 😁
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
Bu mesaj RedQueen rumuzlu uyeden alinti yapildi

Burası bi forum herkes düşüncelerini yazmakta özgür ben negatif düşündüm dile getirdim? Bunda kötü birşey yok. İşe yarayacak bilgi vermedim. Ama spy duyarsa ban yersin, kısaca senin iyiliğine. Demek ki gerek varmış. cicioe2

joysroda RedQueen nicki, EXL'deki Rowndark'a ait. O da abim olur. Hani joysro beni ilgilendirmiyor. Hani spy'n serverinde olmadıgım sürece bana yapabileceği pekte birşey yok.
Florensia
Florensia ⭐ 13y
Karıştırdım o zaman, haklısın yapamaz bu şartlar altında.
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
@Florensia, evet yinede sağolasın.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
4 5 dolara falan da bulursun tabi tlye vurursan 10 15 vericen en az

Yalnız türk bir serverda oynuyorsan çoğu ddos koruması almamak için yabancı iplere kapatıyor giremezsin zaten

RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
4 5 dolara falan da bulursun tabi tlye vurursan 10 15 vericen en az

Yalnız türk bir serverda oynuyorsan çoğu ddos koruması almamak için yabancı iplere kapatıyor giremezsin zaten

Tamam ya uğraşmaya gerek yok o zaman yinede sağolasınız ilgilendiğiniz için. 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: