Icerige atla
Extraloob

Intro Yapılır

· 13 Yanıt · 1.8K görüntüleme
C
Cobalt OP ⭐ 18y
5 TL karşılığında 2 farklı intro yapıyorum. Hazırlanan video her alanda kullanılabilmesi için .flv .avi .swf .wmv formatlarında gönderiyorum. Alıcıya sunduğum intro örneklerinden, beğendiklerini istek doğrultusunda hazırlayıp tasarlıyorum.

Detaylı bilgi için Ekleyin: hkan.kurtulus@hot

Referanslarım;
viewtopic.php?f=13&t=207488
viewtopic.php?f=13&t=207187
viewtopic.php?f=13&t=206812
viewtopic.php?f=13&t=205266
viewtopic.php?f=13&t=205329
13 Yanıt
J
Josephine ⭐ 17y
Hayırlı işler 😎
E
EliteTurk ⭐ 18y
Hayırlı işler 8)
E
exotic ⭐ 18y
İşe çevirdin yani olayı ^^ hayırlı olsun 😊
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Saolun.
M
melahatg ⭐ 16y
Warlock çarım için intro yaptırmak istiyorum bir kaç örnek gönderebilirmisin?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
walla ben bile beğendim bu fikrini güzel bir video için intro yaptırabilirim canımcım fiyat gayet uygunmuş ^^
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Warlock çarım için intro yaptırmak istiyorum bir kaç örnek gönderebilirmisin?

Mail adresinden bana ulaşabilirsin.
T
TheCunninG ⭐ 19y
MSN ni ekledim kabl eder misin
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Swf bir intro istiyorum , kaliteli bir şey olsun istiyorum lakin sayfayı yavaşlatmasın ve açılması için yarım saat beklemesin insanlar.Referanslarını inceledim swf olanı 8mbit internetimle bile açılmadı mesala.Birde tamamiyle bir intro istiyorum , yani sadece swf'yi istemiyorum sitenin açılış sayfası tamamen yapılacak. Yapabilir misin böyle bir şey ? Yapabileceksen profilimde msn'im mevcut ekle görüşelim.
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Swf bir intro istiyorum , kaliteli bir şey olsun istiyorum lakin sayfayı yavaşlatmasın ve açılması için yarım saat beklemesin insanlar.Referanslarını inceledim swf olanı 8mbit internetimle bile açılmadı mesala.Birde tamamiyle bir intro istiyorum , yani sadece swf'yi istemiyorum sitenin açılış sayfası tamamen yapılacak. Yapabilir misin böyle bir şey ? Yapabileceksen profilimde msn'im mevcut ekle görüşelim.

Kaliteli olunca orantılı olarak boyut arıyor malesef.
ps: denerim 🙄
SubDue
SubDue ⭐ 17y
Hayırlı işler 8)
T
TheCunninG ⭐ 19y
msn kabul eder misinnnnn

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: