5 TL karşılığında 2 farklı intro yapıyorum. Hazırlanan video her alanda kullanılabilmesi için .flv .avi .swf .wmv formatlarında gönderiyorum. Alıcıya sunduğum intro örneklerinden, beğendiklerini istek doğrultusunda hazırlayıp tasarlıyorum.
Detaylı bilgi için Ekleyin: hkan.kurtulus@hot
Referanslarım;
viewtopic.php?f=13&t=207488
viewtopic.php?f=13&t=207187
viewtopic.php?f=13&t=206812
viewtopic.php?f=13&t=205266
viewtopic.php?f=13&t=205329
Intro Yapılır
· 13 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Hayırlı işler 😎
Hayırlı işler 8)
İşe çevirdin yani olayı ^^ hayırlı olsun 😊
Saolun.
Warlock çarım için intro yaptırmak istiyorum bir kaç örnek gönderebilirmisin?
walla ben bile beğendim bu fikrini güzel bir video için intro yaptırabilirim canımcım fiyat gayet uygunmuş ^^
Warlock çarım için intro yaptırmak istiyorum bir kaç örnek gönderebilirmisin?
Mail adresinden bana ulaşabilirsin.
T
TheCunninG
⭐ 19y
MSN ni ekledim kabl eder misin
Swf bir intro istiyorum , kaliteli bir şey olsun istiyorum lakin sayfayı yavaşlatmasın ve açılması için yarım saat beklemesin insanlar.Referanslarını inceledim swf olanı 8mbit internetimle bile açılmadı mesala.Birde tamamiyle bir intro istiyorum , yani sadece swf'yi istemiyorum sitenin açılış sayfası tamamen yapılacak. Yapabilir misin böyle bir şey ? Yapabileceksen profilimde msn'im mevcut ekle görüşelim.
Swf bir intro istiyorum , kaliteli bir şey olsun istiyorum lakin sayfayı yavaşlatmasın ve açılması için yarım saat beklemesin insanlar.Referanslarını inceledim swf olanı 8mbit internetimle bile açılmadı mesala.Birde tamamiyle bir intro istiyorum , yani sadece swf'yi istemiyorum sitenin açılış sayfası tamamen yapılacak. Yapabilir misin böyle bir şey ? Yapabileceksen profilimde msn'im mevcut ekle görüşelim.
Kaliteli olunca orantılı olarak boyut arıyor malesef.
ps: denerim 🙄
Hayırlı işler 8)
T
TheCunninG
⭐ 19y
msn kabul eder misinnnnn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap