Icerige atla
Extraloob

intmi çok vurur strcimi

· 18 Yanıt · 2.7K görüntüleme
K
kaching OP ⭐ 19y
şimdi spaer kullanan intçilermi heuksal skilleriyle daha çok vurur yoksa full str ci glavieci mi heuksal skilleriyle daha çok vurur?
(benim gözlemlerime göre intçi vuruyo ama sizede sorayım dedim tam anlayamadım)
18 Yanıt
N
Nebula ⭐ 19y
İnt charlar en yüksek damage veren charlardır.Tabii ki çok vuruyo.Birde aslına bakarsan chara değil onu kasan adama bakacaksın.Yoksa iki buildde güzel
V
ViruS_ ⭐ 19y
Ben 68 lvlim str glavier , 80 lvl intçi beni teke alıyor 😊
N
Nebula ⭐ 19y

Ben 68 lvlim str glavier , 80 lvl intçi beni teke alıyor 😊

Aradaki lvl farkı ile normal tabi.İş kasan adam ve kıyafetlerde bitiyo sonuçta.Kendi lvlinde olunca Mr. Green
V
ViruS_ ⭐ 19y
vallahi adam int kılıç kalkan +3 vardı.Bende şaşırdım 12,5k canım var 15k vuruyo yatıyom Very Happy
K
kaching OP ⭐ 19y
ama ben diyomki nuke degil heuksal skilleri ile kim daha çok vuruyo?
anlatabildimmi ortada nuke atan yok intçi ve strci var
V
ViruS_ ⭐ 19y
gine intçi
L
LostWays ⭐ 19y
vuruşlar imbuesiz yapılırsa sadece heuksal skilleriyle str adam levele göre 5-25 kat daha güçlü vurur. Eğer imbuelerle vuruşlar yapılırsa int adam daha çok vurur çünkü mag gücünü kullanmış oluyor imbue ile..
K
kaching OP ⭐ 19y
dogru diyosun ozmn ben str ci kasmam banane intçi blade kasarım hemde nuke atarım süper olur kalkan da var yatmam banane hp den bana az vursun yeter dimi
zaten intçiye tek atan strciyi havada karada gene yener
ben 52 lvlim dark karra kesebiliyorum ama castle shield basarak Very Happy
B
BlackLighT ⭐ 19y
intçi daha fazla vurur Rolling Eyes
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
yapılandırmaya göre değişir extraokk ama intci diyorum headbang2ft9
E
EnDZoNe ⭐ 19y
int char unik keser adam degil .. orenemediniz mi hala gencler ..lwl ler le itemler aynı olursa str suyunu çıkarır
J
JimCarrey ⭐ 19y
int heuksal sikilleri ile daha fazla vurur kahvekeyfi
B
balrog ⭐ 19y
80 lvl ıkı car pvp yaparken bak str glavie cı ıle spearı olan ınt pvp yaparken eyer heuksal skillerını kulanıyorlarsa dıyer hersey itemlere bakar bide ıntcinin skill dahılımı eyer adam colld 80 max sa ımkanı yok ona damageyı cakamıyosun
T
Torquel ⭐ 19y
Ya ben 80 bowla intcileri cooooook kucumsuyodum.Sonra yeni patch geldi snow shield fln.Yine pvpde bi nuker.Dedim aha bi kurban daha.sonra iste savascaz.Bastı snow shieldi.Ben takmadım dedim tek crit.İlknie kodu blocku,sonra vurdu 8k.2.ciyi vurdum crit strong bowla bi baktım 6k gitti.Dedim ulen ne oluyo.sonra bana 73 combo vurdu.O blled fln iste.ben hala sokta tabi bitanede maviden caktım yine crit AHAAAAA bu sefer 4.4k.Ben orda bastım ana avrat.Sonra bi nuke caktı 17k gitti.(O 73 combo yuzunden)Bide max olsa cold poku yemistim yani.90 olunca onu yuzde 70 yaparlar tm nanaynom.bende kullaniom ama mp kalimo anasını.
Q
Quensis ⭐ 19y
intçi el yakma skilini açınca kimse yarışamaz tabii headbang2ft9 headbang2ft9

4EVER İnt Very Happy
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y

intçi el yakma skilini açınca kimse yarışamaz tabii headbang2ft9 headbang2ft9

4EVER İnt Very Happy

kısacası Mr. Green

yapılandırmaya göre değişir extraokk ama intci diyorum headbang2ft9

Twisted Evil headbang2ft9
C
CWsaila ⭐ 19y
ful int yim sun kanlanım var +5 çok iyi bir sword silahım var itemlerim pro hepsi full blue
int çok vurur ama str çok hızlı öldürür 8800 canım var bir crit de yiyor beni sağdece vurmak değil çok dayanıklı olmakda lazım Crying or Very sad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: