suana kadr ındırdıgım her dosya eksık veya hatalı ınıyo nedenını anlayamadım bı turlu ne olabılir
internetten indirdigim her dosya hatalı
· 11 Replies · 1.5K views 0 reading
11 Replies
hangi programla indiriyorsun ? hangi browser ile indiriyorsun ?
Ps: başlığı bile hatalı yazmışsın bu ne yaman çelişki.
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
bu saatte koptum işte Mr. Green
normal ındırıyom olmuyo flahsgetle olmuyo gıgatle olmuyo hatta sro yu update bıle yaparken hat verıyo 10 kere de anca update oluyo
K
KartezyeNX
⭐ 19y
Allah Düşmanımın Başına Vermesin Böyle şeyleri :S
ehhuhahaaha Cool aman aman
benle bole pcnın ellerınden opeyım ya kafayı yıcem bısı ındıremıyom yok mu cozumunu bılen
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
Eğer bilgisayarında firewall varsa kaldır onu ve öyle dene.ayrıca bu sorun hep mi vardı sonradan mı oldu.Anakartın firewall ı da olabilir.bunun için biostan default ayarlarına getirebilirsin.hatadan kastını anlamadım crc mi.Anakart marka ve modelini yaz bildiğimi paylaşırım.Birde etherneti kaldırıp yeniden kurmayı dene.
makinanın düzenli olarak bakımlarını yapmalısın, full system scan disk, defrag bunları yaparsan sorun kalmaz zannımca.
başlat>>>donatılar>>>sistem araçları
Eğer bilgisayarında firewall varsa kaldır onu ve öyle dene.ayrıca bu sorun hep mi vardı sonradan mı oldu.Anakartın firewall ı da olabilir.bunun için biostan default ayarlarına getirebilirsin.hatadan kastını anlamadım crc mi.Anakart marka ve modelini yaz bildiğimi paylaşırım.Birde etherneti kaldırıp yeniden kurmayı dene.
sonradan olustu bu hatalar
AMD Athlon(tm)64 Processor 300+ 1.81 ghz bunu mu sordun pek anlamam da bu ıslerden
makinanın düzenli olarak bakımlarını yapmalısın, full system scan disk, defrag bunları yaparsan sorun kalmaz zannımca.
saolasın onları da basarabılırsem yapcam
Log in to write a reply.
Log In