arkadaşalar uydu var evde şifre istiyor internetten nasıl atv seyredebiliriz 15dakkadır girmediğim site kalmadı kendi sitesindede açılmıyor biri bana yardımcı olursa sevinirim
internetten atv seyretme
· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Burdan izleyiniz
buyur buldum maç saatinde yayınlanacaktır diyor.İnşallah açılır.
buyur buldum maç saatinde yayınlanacaktır diyor.İnşallah açılır.
işe yaramıyor galiba 😞 😞
yeni gordum bakıyorum
Aynen bana da lazım ya radyo olsa da olur. :/
Arkadaslar ATV yi İzlemek İçin Cihazınızın Biss Menüsünün Olması Şart.
Siz Eğer Ben Kanal 1 Muhabbetinde Şifreyi Açtırmıştım Diyorsanız Biss Menünüzün Olması Gerekiyor.
Eğer Açtırmıstım Diyorsanız Google'da Cihazınızın Marka Modelini Girerek Bu Biss Menüsüne Nasıl Girip Hangi Key'i Yazacağınıza Bakıp Yazarak KAydedip Çıkmanız Yeterli Olacaktır...
SaygılarımLa Gözde Elk. ;D
Siz Eğer Ben Kanal 1 Muhabbetinde Şifreyi Açtırmıştım Diyorsanız Biss Menünüzün Olması Gerekiyor.
Eğer Açtırmıstım Diyorsanız Google'da Cihazınızın Marka Modelini Girerek Bu Biss Menüsüne Nasıl Girip Hangi Key'i Yazacağınıza Bakıp Yazarak KAydedip Çıkmanız Yeterli Olacaktır...
SaygılarımLa Gözde Elk. ;D
B
BlackMarshall
⭐ 19y
emu yazılımı lazımdı sıfre ıcın fakat artık elendık sıfresız yayınlara dondu bakalım artık atv yı ızleyen kalırmı bılmem 😞
benim çin malı cep telefonumda cam gibi atv'yi çekiyor ihihihiii hemen kaçanzi topicten 😜
Tvnet Online Media Center 3.6 die bir program var orda bütün kanallar var.ben denedim çalışıyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap