Icerige atla
Extraloob

İnterneti Eve Bağlamak >>>>

· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Arkadaşlar ben şimdi evime taşındım.Apartman'a netimide nakil yaptırdım.Bağlandı.Yanlız şimdi o herkezin telefonunun bağlı olduğu kutudan hattı evime nasıl çekeceğim elektrikçi arkadaşlarım varmı aranızda 😳 Acil yardımcı olursanız sevinirim.
15 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Yokmudur bilen hiç...
T
takerisks ⭐ 16y
sen çekmiyeceksinki ttnete söyle gelsin halletsinler.
V
volkanka ⭐ 17y
Arkadaşlar ben şimdi evime taşındım.Apartman'a netimide nakil yaptırdım.Bağlandı.Yanlız şimdi o herkezin telefonunun bağlı olduğu kutudan hattı evime nasıl çekeceğim elektrikçi arkadaşlarım varmı aranızda 😳 Acil yardımcı olursanız sevinirim.

telekom gelip sana o kabloyu çekecek.
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y

telekom gelip sana o kabloyu çekecek.

Hacım anlatamadım heralde.Şu anda apartmandakı telekoma ait kutuya bağlı oradan benim eve çekeceğim 30 tl para istiyorlar elektrikçiler.Nasıl yapacağım.
Galliport
Galliport ⭐ 16y
kendin çekmeyeceksin telekomdan gelip evine çekecekler bağlantı ücreti alıcaklar bir miktar o da faturana yansır.
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
kendin çekmeyeceksin telekomdan gelip evine çekecekler bağlantı ücreti alıcaklar bir miktar o da faturana yansır.

Akşam bakacağım ne halt etmişler.Teşekkürler arkadaşlar.
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Kendim bağladım malesef 😎
M
Mr Perfect ⭐ 15y
ben smile adsl ye gectim çakal ttnet zaten olan bağlantıma yeni alt yapı hizmeti aldı çok uyanıklar
bide 12,5 tl hizmet vergilerle 20tl love Türkiye.
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
ben smile adsl ye gectim çakal ttnet zaten olan bağlantıma yeni alt yapı hizmeti aldı çok uyanıklar

Ben 8bit bağlanıyorumda nerde.Eseri bile yok.
S

Ben 8bit bağlanıyorumda nerde.Eseri bile yok.

8bit mi ? cicioe2
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Joke makara:
S
Sorun yaşamazsın inşallah benim gibi,herkez gibi. ( Yaşayacaksın makara: )
Galliport
Galliport ⭐ 16y
8mbit kullanıyorum bende ama günde 1 2 defa kesinti oluyor hep altyapı sorunu,ttnet çok zayıf gerçekten.
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
8mbit kullanıyorum bende ama günde 1 2 defa kesinti oluyor hep altyapı sorunu,ttnet çok zayıf gerçekten.

Evet ödediğimiz aylık tutarın karşılığını alamıyoruz malesef.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: