Arkadaşlar ben şimdi evime taşındım.Apartman'a netimide nakil yaptırdım.Bağlandı.Yanlız şimdi o herkezin telefonunun bağlı olduğu kutudan hattı evime nasıl çekeceğim elektrikçi arkadaşlarım varmı aranızda 😳 Acil yardımcı olursanız sevinirim.
İnterneti Eve Bağlamak >>>>
· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Yokmudur bilen hiç...
sen çekmiyeceksinki ttnete söyle gelsin halletsinler.
Arkadaşlar ben şimdi evime taşındım.Apartman'a netimide nakil yaptırdım.Bağlandı.Yanlız şimdi o herkezin telefonunun bağlı olduğu kutudan hattı evime nasıl çekeceğim elektrikçi arkadaşlarım varmı aranızda 😳 Acil yardımcı olursanız sevinirim.
telekom gelip sana o kabloyu çekecek.
telekom gelip sana o kabloyu çekecek.
Hacım anlatamadım heralde.Şu anda apartmandakı telekoma ait kutuya bağlı oradan benim eve çekeceğim 30 tl para istiyorlar elektrikçiler.Nasıl yapacağım.
kendin çekmeyeceksin telekomdan gelip evine çekecekler bağlantı ücreti alıcaklar bir miktar o da faturana yansır.
kendin çekmeyeceksin telekomdan gelip evine çekecekler bağlantı ücreti alıcaklar bir miktar o da faturana yansır.
Akşam bakacağım ne halt etmişler.Teşekkürler arkadaşlar.
Kendim bağladım malesef 😎
M
Mr Perfect
⭐ 15y
ben smile adsl ye gectim çakal ttnet zaten olan bağlantıma yeni alt yapı hizmeti aldı çok uyanıklar
bide 12,5 tl hizmet vergilerle 20tl love Türkiye.
ben smile adsl ye gectim çakal ttnet zaten olan bağlantıma yeni alt yapı hizmeti aldı çok uyanıklar
Ben 8bit bağlanıyorumda nerde.Eseri bile yok.
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Ben 8bit bağlanıyorumda nerde.Eseri bile yok.
8bit mi ? cicioe2
Joke makara:
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Sorun yaşamazsın inşallah benim gibi,herkez gibi. ( Yaşayacaksın makara: )
8mbit kullanıyorum bende ama günde 1 2 defa kesinti oluyor hep altyapı sorunu,ttnet çok zayıf gerçekten.
8mbit kullanıyorum bende ama günde 1 2 defa kesinti oluyor hep altyapı sorunu,ttnet çok zayıf gerçekten.
Evet ödediğimiz aylık tutarın karşılığını alamıyoruz malesef.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap