azonce migrostan yeni modem aldım bu sefer kablolu aldım sorun çözüldü 40 dakikadır bağlantı gitmiyor 🕵️
son 2 haftadır belirli aralıklarla internetim gidip geliyor bu problemi başka yaşayan var mı ?
internet kopması ile ilgili / Sorun çözüldü
· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
İnternet sağlayıcın nedir bro ❓
ttnet , rt 206 v4 modem kullanıyorum.kabloda ekleme var diye kabloyuda sıfırladım gene sorun devam ediyor.
Belirli aralıklarla derken?
maximum 20dakika dayanıyor gidip geliyo bazen hiç gelmiyo 1 saat falan
maximum 20dakika dayanıyor gidip geliyo bazen hiç gelmiyo 1 saat falan
TTnet ı arayıp bıldır. sıkayet form u acıp sıze bılgılendırme ıcın numara ısteyecekler. ortalama 12-18 saat sonra duzelıp duzelmedıgı hakkında arıyacaklar.duzelmemıs olucak sorunun.Bir daha arıyıcaz dıyıp aramıyacaklar. konu oylece kapanıcak. yarısı gun bı daha arıyacaksın. aynı olayı tekrarlıyacaklar. 3 gun sonra elınde sozlenmen oldugunu sadece arayıp haber verıcegız dıyıp duzelıp duzelmedıgını sorduklarında duzelmedıgı cevabını verdıgınde arayıcaz dıyıp aramadıklarını , suan elımde sozlesmem ıle avukat a gıdecegımı soylıyecegını soylıyeceksın.sana arıza formu acan eleman hakkında sıkayet formu acıcaklarını soylıyecekler. sen beklıyeceksın. 1 gun ıcınde tam 4 farklı telefon gelmıstı bana 4 ude sorunu haletmek ıcın onerıde bulundu. o gunden sonra netımde asla kesılme olmadı.
zaten bildirim yaptım eve adam geldi sadece google dnslerini sildi gitti kabloya baktı yeni değiştirdim dedim ondada bir problem bulamadı acama bölgesel sorun olabilir mi
D
DeadSpirit
⭐ 19y
ttnetteyken bendede çok kopma oluyordu ama hemen geri geliyordu süperonline geçtim rahatım. 🤘
ttnetteyken bendede çok kopma oluyordu ama hemen geri geliyordu süperonline geçtim rahatım. 🤘
+35 bende süperonline'a geçtim fakat eve fatura geldi 133.78Lira aradık araştırdık ttnet kapattırdığımız için alınan tazminat türü bişeymiş anlaşmada yazıyormuş söyleyecek birşey bulamıyorum sana ttnet summer2: summer3: summer7: summer4: surprised1
5 yıl önce ttnetteydim dakikada 2 kere kopma yaşıyodum doğru düzgün internete giremiyordum, smile adsl e geçtim binde bir kopma oluyo kısa zamanlı gayet de memnunum öneririm.
smile adsl; gülümseten internet 😜 😁
smile adsl; gülümseten internet 😜 😁
ben yardım istiyorum çözüm bulmanızı istiyorum siz kullandığınız ads paketlerini söylüyorsunuz.şuana kadar ilk defa problem yaşadım daha önce böyle bir problem yoktu
sorun çözüldü
Nasıl Çözüldü 😜
Nasıl Çözüldü :P
ilk mesaja ekledim nasıl çözdüğümü
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap