Icerige atla
Extraloob

internet kopması ile ilgili / Sorun çözüldü

· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme
J
Jaysean OP ⭐ 18y
azonce migrostan yeni modem aldım bu sefer kablolu aldım sorun çözüldü 40 dakikadır bağlantı gitmiyor 🕵️

son 2 haftadır belirli aralıklarla internetim gidip geliyor bu problemi başka yaşayan var mı ?
14 Yanıt
_
_Kriptex_ ⭐ 15y
İnternet sağlayıcın nedir bro ❓
J
Jaysean OP ⭐ 18y
ttnet , rt 206 v4 modem kullanıyorum.kabloda ekleme var diye kabloyuda sıfırladım gene sorun devam ediyor.
H
hanry006 ⭐ 16y
Belirli aralıklarla derken?
J
Jaysean OP ⭐ 18y
maximum 20dakika dayanıyor gidip geliyo bazen hiç gelmiyo 1 saat falan
H
hanry006 ⭐ 16y
maximum 20dakika dayanıyor gidip geliyo bazen hiç gelmiyo 1 saat falan

TTnet ı arayıp bıldır. sıkayet form u acıp sıze bılgılendırme ıcın numara ısteyecekler. ortalama 12-18 saat sonra duzelıp duzelmedıgı hakkında arıyacaklar.duzelmemıs olucak sorunun.Bir daha arıyıcaz dıyıp aramıyacaklar. konu oylece kapanıcak. yarısı gun bı daha arıyacaksın. aynı olayı tekrarlıyacaklar. 3 gun sonra elınde sozlenmen oldugunu sadece arayıp haber verıcegız dıyıp duzelıp duzelmedıgını sorduklarında duzelmedıgı cevabını verdıgınde arayıcaz dıyıp aramadıklarını , suan elımde sozlesmem ıle avukat a gıdecegımı soylıyecegını soylıyeceksın.sana arıza formu acan eleman hakkında sıkayet formu acıcaklarını soylıyecekler. sen beklıyeceksın. 1 gun ıcınde tam 4 farklı telefon gelmıstı bana 4 ude sorunu haletmek ıcın onerıde bulundu. o gunden sonra netımde asla kesılme olmadı.
J
Jaysean OP ⭐ 18y
zaten bildirim yaptım eve adam geldi sadece google dnslerini sildi gitti kabloya baktı yeni değiştirdim dedim ondada bir problem bulamadı acama bölgesel sorun olabilir mi
D
DeadSpirit ⭐ 19y
ttnetteyken bendede çok kopma oluyordu ama hemen geri geliyordu süperonline geçtim rahatım. 🤘
_
_Kriptex_ ⭐ 15y
ttnetteyken bendede çok kopma oluyordu ama hemen geri geliyordu süperonline geçtim rahatım. 🤘

+35 bende süperonline'a geçtim fakat eve fatura geldi 133.78Lira aradık araştırdık ttnet kapattırdığımız için alınan tazminat türü bişeymiş anlaşmada yazıyormuş söyleyecek birşey bulamıyorum sana ttnet summer2: summer3: summer7: summer4: surprised1
R
RoqA ⭐ 17y
5 yıl önce ttnetteydim dakikada 2 kere kopma yaşıyodum doğru düzgün internete giremiyordum, smile adsl e geçtim binde bir kopma oluyo kısa zamanlı gayet de memnunum öneririm.

smile adsl; gülümseten internet 😜 😁
J
Jaysean OP ⭐ 18y
ben yardım istiyorum çözüm bulmanızı istiyorum siz kullandığınız ads paketlerini söylüyorsunuz.şuana kadar ilk defa problem yaşadım daha önce böyle bir problem yoktu
J
Jaysean OP ⭐ 18y
sorun çözüldü
H
hanry006 ⭐ 16y
Nasıl Çözüldü 😜
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Nasıl Çözüldü :P

ilk mesaja ekledim nasıl çözdüğümü

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap