Benim internetim yaklaşık 5 ayır durmadan kesiliyo.Kesliyo 1 dakka sonra geri geliyo.Yazın ve odnan önce bi problem yoktu sonra başladı.3 charımı oyuna sokuyorum tak net gidiyo işin yoksa sok baştan -.- GEçen modeme yıldırım düştü yennisini aldım kabloları değiştirdim gene aynı.Ne yapmam gerekir bi yardım edi lütfen ^^
İnternet kesilmesi...
· 5 Yanıt · 949 görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
telefon hattınızda 1den fazla ek varsa bu ADSL bağlantınızın sık sık kesilmesine sebep olur. Telefon hattınızı kontrol etmenizi ve 1den fazla ekleme yapıldıysa hattınızın kablosunu yeniletmenizi öneririm.
Nerden anlıycaz bunu peki :S Aslında 5-6 ay önce bizim bölgede inetnet 1 hafta kessilmişti ve bu sorunlar o zaman başladı sanırım bişeyi yanlış yaptılar -.-
adsl ayarları kurcalamayı biliyorsanız modem ayarlarına girin ppoe ppoa falan var onları değiştirin bakalım fark edecek mi birşeyler ve aynı durumu telekom yetkililerine de belirtin ve bu durum artık düzelmezse smile adsl'e falan geçeceğinizi belirtin.
I
Immortal__TR
⭐ 18y
en son çözüm ise TTNET'i çağırıp hattınızı kontrol ettirin. ondan değilse sağlam bir ayar sorunu çözebilir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap