Arkadaşlar TTnet 8mb sınırsız internet kullanıyorum.Bilgisayarı açtığım ilk 1-2 saat internet sürekli gidip geliyor.İnternetten araştırdım biraz telsiz telefon olunca oluyormuş galiba.Gittim yeni telefon aldım normal bitane.Sorun çözülmedi.Eskiden fazla dert etmiyodum bişe olmaz diye fakat yeni serverda başlayacağım için stall charını sokunca kesilince bi daha giremeyecek.Konu hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim 😘
İnternet Kesilmesi Yardım
· 21 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Benimde kesiliyor sürekli. daral:
telsiz kullanıyorum bende hıc sorun yok 1 defa bile gitmiyor ^^
olur öyle 😁
J
Journalist
⭐ 19y
+1
Lanet olsun şu ttnet'e arıyorum yaptık diyorlar 1gün güzel kullanıyorum 2hafta yine kesik...
Neyseki yakında üni.ye gidiyorum kapattıracağım 😜 ,belki Türkcell 3G takılırım 😎
Bıktım yaw 1 saat hiç bişe yapamıyorum boş boş pcye bakıyorum 😜
telsiz kullanıyorum bende hıc sorun yok 1 defa bile gitmiyor ^^
Bende teli değiştirdim zaten sorun nette demekki summer2:
Birşey indirken gidiyomu?
8mb internete geçmeden önce öyle şeyler oluyodu ama bir şey indirirken gitmiyodu.
8mb internete geçmeden önce öyle şeyler oluyodu ama bir şey indirirken gitmiyodu.
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Agzım agırdı küfür etmekten birşey yapamıyor geriler.
R
RoyalFlash
⭐ 17y
8mb a yeni mi geçtin.Bende ilk 1mb kullanıyodum.Telsiz tel var 8mb e geçince 3-4 gün net bi gidip bi geldi sonra düzeldi belki ondandır
Bekledim biraz düzelir diyede düzelmiyor yaw.Birşey indirirken değil bilgisayarı açtığın ilk 1-2 saat sürekli gidiyo saat fark etmiyo istersen akşam 8de aç istersen sabah 5te açtığın ilk 1 saat sürekli gidip geliyor.
Nina Ricci
⭐ 17y
+1
Lanet olsun şu ttnet'e arıyorum yaptık diyorlar 1gün güzel kullanıyorum 2hafta yine kesik...
Neyseki yakında üni.ye gidiyorum kapattıracağım 😜 ,belki Türkcell 3G takılırım 😎
aman diyim 3G davasına girme hem maddi hem manevi çökertiyorlar adamı.

Oturduğun bölgedeki altyapı yetersiz kanımca.8Mbiti kaldırmıyor.Ara TTNETi hızını biraz indirsinler düzelecektir
+1
aman diyim 3G davasına girme hem maddi hem manevi çökertiyorlar adamı.
Kota yetersiz geliyor, onun dışında pek sorun yok gibi.
Nina Ricci
⭐ 17y
sadece o da değil.vergileri çok fazla.100 TL faturanın %35 vergisi + bağlantı ücretleri + devlete giden ücretler + hizmet ücreti.para dayanmaz buna.

J
Journalist
⭐ 19y
4GB internet paketi 44TL ayrıca 24 aylık kontratta ilk 6ay 19TL, bunun dışında ek fazla bir yük bindirmiyorlar kotayı aşmazsan ki sadece ben bunu wireless olmayan yerlerde kullanacağım için bana yeter gibi geliyor 🍿
Ben zaten şu anda 45tl bu ezik internete veriyorum summer7:
4GB internet paketi 44TL ayrıca 24 aylık kontratta ilk 6ay 19TL, bunun dışında ek fazla bir yük bindirmiyorlar kotayı aşmazsan ki sadece ben bunu wireless olmayan yerlerde kullanacağım için bana yeter gibi geliyor 🍿
Bulunduğum yerde sinyal seviyesi yüzde 20 lerde gezmesine rağmen hız 150kb/s nin altına nadiren düşüyor, turkcell bu işi becermiş gibi.
1. Olarak normal telefon kullanın.Kullanmasanızda pek sorun olmaz.
2. Olarak Splitter değiştirmelisin.Ve splitter'ın doğru yerleştirildiğinden emin olun.Genelde bunu elektrikçi olan yaşlı amcalar yaptığı için siz yinede kontrol edin.
- Resim Silinmiş.
3. Olarak net sadece telefon çaldığında kopmuyorsa net kablosunun geldiği yönü kontrol edin.Bir yerde tutukluk yapıyor olabilir.Başka kabloyla deneyin.Güzel anneniz sevimli kardeşiniz kurcalıyor olabilir kabloları.
4. Olarak kesinlikle ve kesinlikle internet kablosunda lehimli veya lehimsiz asla ek yapmayınız.Yani internet kablonuz tam olmalıdır.
5. Olarak internet kabloları 50 metreden sonra sinyalleri iletmemektedir.Bu bağlamda uzak bir yerden çekiyorsanız interneti 25 metre ve üstü kablonuz varsa kopması ve hız düşmesi doğaldır.
6. Olarak eğer interneti Wireless'tan alıyorsan kopmaması için daha güçlü anteni olan bir modem tercih etmeli ve bilgisayarının modeme uzaklığını iyi ayarlamalısın.
2. Olarak Splitter değiştirmelisin.Ve splitter'ın doğru yerleştirildiğinden emin olun.Genelde bunu elektrikçi olan yaşlı amcalar yaptığı için siz yinede kontrol edin.
- Resim Silinmiş.
3. Olarak net sadece telefon çaldığında kopmuyorsa net kablosunun geldiği yönü kontrol edin.Bir yerde tutukluk yapıyor olabilir.Başka kabloyla deneyin.Güzel anneniz sevimli kardeşiniz kurcalıyor olabilir kabloları.
4. Olarak kesinlikle ve kesinlikle internet kablosunda lehimli veya lehimsiz asla ek yapmayınız.Yani internet kablonuz tam olmalıdır.
5. Olarak internet kabloları 50 metreden sonra sinyalleri iletmemektedir.Bu bağlamda uzak bir yerden çekiyorsanız interneti 25 metre ve üstü kablonuz varsa kopması ve hız düşmesi doğaldır.
6. Olarak eğer interneti Wireless'tan alıyorsan kopmaması için daha güçlü anteni olan bir modem tercih etmeli ve bilgisayarının modeme uzaklığını iyi ayarlamalısın.
- Resim Silinmiş.
Okudum hepsini sağolasın bi bakayım yaparım belki. 😘
- Resim Silinmiş.
Okudum hepsini sağolasın bi bakayım yaparım belki. 😘
Bunlar olmassa benimkini bi uygula
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap