İnternet hızı 60 kb yi geçmiyor sorun bendemi ttnetdemi ne zaman düzelir silkraodı indiremedim. 😳
İnternet hızı.
· 18 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
??
U
Unforgiven
⭐ 17y
aynen sınırsız limitsiz 8mb kullanıyorum hızım 60kb/s :S
bölgesel bir sorundur modem ayarlarına girip ppe ppo olarak değiştirin belki değişir.
bölgesel bir sorundur modem ayarlarına girip ppe ppo olarak değiştirin belki değişir.
Faturanin geldigi gun duzelir.Bendede ayni sorundan var.Bu ay 15 gb yi asanlarin netini dusurcekleri tuttu
Evet resmi açıklama yaptılar adil kullanım için 15 gb'yi aşanların hızı en fazla 512 kps ya düştü ordanda kaç geliyorsa artık bende indiremedim cafeden aldım 😜
Bugün benim net düzeldi nese: nese: 💃
U
Unforgiven
⭐ 17y
aynen düzeldi 😄
Benimki halen aynı
Benimki halen aynı
Ya fatura gelince düzelir yada ay başı gelince.Sen faturaları bekliycen
Benimki halen aynı
Modeme res at 🎭
Benimki düzelmedi tel açıcam 🙄

yok Biri gibi internet her ay 25-30 gb kota yapıyom ama 1 yıldır 1 defa düştü 512 ye
Benim net ilk defa düştüğümde e mail yoluyla işi halletmiştim ama 15gb sınırının olduğunu öğrenmiştim.Gine de düzelttiler bi arasan iyi olur
aynı neti kullanıyoruz sizinki nasıl düsüyor anlamıyorum 😊 Koskoca silkroad 45 dk da indi 😊
C
CherryBrandy
⭐ 18y
aynı neti kullanıyoruz sizinki nasıl düsüyor anlamıyorum 😊 Koskoca silkroad 45 dk da indi :)
45 mi ? çokmuş benimki 33dk 🤘 😁
aynı neti kullanıyoruz sizinki nasıl düsüyor anlamıyorum 😊 Koskoca silkroad 45 dk da indi :)
45 mi ? çokmuş benimki 33dk 🤘 😁
Alexiandrayı 22 dk de indirmiştim bende ama bu 8 saat sürdü
NoMoreLove
⭐ 18y
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap