Icerige atla
Extraloob

İnternet hızı.

· 18 Yanıt · 1.4K görüntüleme
W
warcro OP ⭐ 16y
İnternet hızı 60 kb yi geçmiyor sorun bendemi ttnetdemi ne zaman düzelir silkraodı indiremedim. 😳
18 Yanıt
W
warcro OP ⭐ 16y
??
U
Unforgiven ⭐ 17y
aynen sınırsız limitsiz 8mb kullanıyorum hızım 60kb/s :S
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bölgesel bir sorundur modem ayarlarına girip ppe ppo olarak değiştirin belki değişir.
M
MainMagic ⭐ 18y
bölgesel bir sorundur modem ayarlarına girip ppe ppo olarak değiştirin belki değişir.

Faturanin geldigi gun duzelir.Bendede ayni sorundan var.Bu ay 15 gb yi asanlarin netini dusurcekleri tuttu
E
Extrowe ⭐ 16y
Evet resmi açıklama yaptılar adil kullanım için 15 gb'yi aşanların hızı en fazla 512 kps ya düştü ordanda kaç geliyorsa artık bende indiremedim cafeden aldım 😜
M
MainMagic ⭐ 18y
Bugün benim net düzeldi nese: nese: 💃
U
Unforgiven ⭐ 17y
aynen düzeldi 😄
W
warcro OP ⭐ 16y
Benimki halen aynı
M
MainMagic ⭐ 18y
Benimki halen aynı

Ya fatura gelince düzelir yada ay başı gelince.Sen faturaları bekliycen
Advance
Advance ⭐ 18y
Benimki halen aynı

Modeme res at 🎭
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Benimki düzelmedi tel açıcam 🙄
M
Mateso ⭐ 18y
yok Biri gibi internet her ay 25-30 gb kota yapıyom ama 1 yıldır 1 defa düştü 512 ye
M
MainMagic ⭐ 18y

Benim net ilk defa düştüğümde e mail yoluyla işi halletmiştim ama 15gb sınırının olduğunu öğrenmiştim.Gine de düzelttiler bi arasan iyi olur
C
Crisis ⭐ 19y
aynı neti kullanıyoruz sizinki nasıl düsüyor anlamıyorum 😊 Koskoca silkroad 45 dk da indi 😊
C
aynı neti kullanıyoruz sizinki nasıl düsüyor anlamıyorum 😊 Koskoca silkroad 45 dk da indi :)

45 mi ? çokmuş benimki 33dk 🤘 😁
M
MainMagic ⭐ 18y
aynı neti kullanıyoruz sizinki nasıl düsüyor anlamıyorum 😊 Koskoca silkroad 45 dk da indi :)

45 mi ? çokmuş benimki 33dk 🤘 😁

Alexiandrayı 22 dk de indirmiştim bende ama bu 8 saat sürdü
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: