Icerige atla
Extraloob

İnternet Download Hızı o.O

· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme
X
Xrosower OP ⭐ 17y
İndirirken bu hızda , normal internette gezerken 1 siteyi en az 2dkda açıyor ve çok yavaş açılıyor sorunun ne olduğunu çözmüş değilim daral:

18 Yanıt
Temet Nosce
Bende 1,200Mb/Sn ile indiriyorum ama 4-5 sekmeden sonra yavaş açıyor chrome ( yada başka tarayıcı) ' nın çok ağ bağlantısı yemesinden kaynaklanıyor olabilir.
E
EmmaW ⭐ 19y
bende torrent de falan bişey indirirken 1 den aşağı düşmüyor hız ama video izlerken 5dk beklediğim bile oluyor bazen
F
Download yaparken hızının kesilmesi yavaslaması gayet normal idm yi kullanma firefoxun normal indiricisini kullan yavas ceker 400 kb ile ama nette gezerken yavaslama olmaz.Yada gece yatmadan once bu sekilde idm ile bırakıp oyle indireceksin siteleri kullanırkende firefoxdan normal cekersin
X
Xrosower OP ⭐ 17y
Sanmıyorum , 4-5 gün öncesine kadar yine hızlıydı ama bu aralar bir şey var yine.
Geçen sene full indirirken 900kb'dan aşşağı düşmezdi , internet sayfaları saniyesinde açılırdı ama bu sene bir şey oldu sınırsız benim internetim bunun bir kotası varmış onu geçince diğer ayın 1'ine kadar 1mbit'e düşürülüyormuş internetim ama aradan 5 ay geçti hala aynı , facebook'a giriyorum videolar açılmıyor açılanlar 5dk sonra açılıyor o kadar duş aldım yine fayda yok 😁
L
Loras ⭐ 16y
Bennde 150kb den çekerdi genelde 5 gün önce 2gblık bir dosyayı 1,400 ile çekti anlamış degilim. 😆
W
WikiLeaks ⭐ 17y
aynı sorun bendede var nternet sayfaları zor açılıyor ama 1.3 ile indiriyorum ki eskiden max 600 olurdu
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Bu konu hakkında bir görüşüm yok ama sana , Turboİnternet Denemeni Tavsiye Ederim 😊 Ben Kullanıyorum Gayet Hızlı ve İndirirken Sayfaları etkilemiyor 😊
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
lemonade
lemonade ⭐ 17y
tam olarak emin degilim ama ping testi yaptırdınmı.belki alakası olabilir.çünkü ben idm ile en fazla 600 kb indirebiliryorum ama 10 sekmede acsam yavaslama olmuylor

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
The47
The47 ⭐ 18y
Dosyayı indirirken kullandıgınız server'da fazla yük yoktur size 1.2mb/s gibi rakamlarda indirme kapasitesi saglar.
Sonra video izlemek için örnegin izlesene'ye girersiniz. Ama orda örnegin 1500 kişi sitede geziyordur ve site bandwith sorunu yaşıyordur. Bu yuzden size yeterli hızda download kapasitesi saglayamaz sizde videoların yüklenmesi için 10 dk beklersiniz. 🎭

Iyi forumlar
G
Guernica ⭐ 18y
1400 kb/sn standart.
eskiler bilir
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Dosyaları almakta olduğunuz sunucunun size sağladığı maksimum hız ile ilgili.
W
idm hız sınırlayıcısı özelliği var normal indirdiği hızın 200-300kb altına çekersen hiç sorun yaşamazsın
lemonade
lemonade ⭐ 17y
arkadaşlar sorun bir şey indirdiğni sırada bağlantının yavaş olması değil.normalde tarayıcıda böyle olması

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
S
Sacrifices ⭐ 16y
benim internet hızını görmek istemezsin 😜
L
LegendLess ⭐ 18y
Sanmıyorum , 4-5 gün öncesine kadar yine hızlıydı ama bu aralar bir şey var yine.
Geçen sene full indirirken 900kb'dan aşşağı düşmezdi , internet sayfaları saniyesinde açılırdı ama bu sene bir şey oldu sınırsız benim internetim bunun bir kotası varmış onu geçince diğer ayın 1'ine kadar 1mbit'e düşürülüyormuş internetim ama aradan 5 ay geçti hala aynı , facebook'a giriyorum videolar açılmıyor açılanlar 5dk sonra açılıyor o kadar duş aldım yine fayda yok 😁

🙏 altın kacamak türk atasözüdür 😄
X
Xrosower OP ⭐ 17y
😁 😈
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
ccleaner ile temizle çerezleri geçmişi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: