öncelikle netim sürekli kopup kopup duruyor...nedenini anlamış diilim...ancak ikamet ettigim bölgede elektrikler haftada 1 gidiyor...birde akşamları lambaları yaktıgımız zaman hafif sönüyor tekrar yanıyor...biz buna lamba göz kırptı diyoruz...yani elektrigin voltajı düşük geliyor...acaba bunun modeme bir zararı olabilir mi...bunu sormak istedim...yardımlar için şimdiden tesekkürler... Wink
İnternet hakkında tuhaf bir sorun...
· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
netin gidip gelmesi elektrik tesisatı ile ilgili olacağını sanmam ama çok istiyorsan başka birisinin modemi ile bağlan ve kendi modemini başka bir yere götür ve bağlan test et bakalım sorun varmı.
yok tesisattan demek istemedim... sadece lambanın göz kırpma olayı oldugu zaman netim gidiyor...yani voltajdaki dalgalanmalar sebebiyle olabilicegini düşünmüştüm...yorum için teşekkürler... extrabeer
Voltajin devamli dusmesi modeme zarar verir bunu icin ups alirsan osrunu cozersin kucuk bir uspyi modeme takarsan voltaj degisimlerinden etkilenmez ve guvenli br sekilde kullanirsin benim tahminim elektrik kesintisinden dolayi cunku ben 4 adet modemi yakmistim elektrik kesintilerinde 😊
saol ama...o dedigin nedir ve nerde bulabilirim... Question Question
kesintisiz guc kaynagi demek ups internetten aratirsan fiyatlari falan uygundur bikontrol et istersen
APC'yi tavsiye ederim ben 4 senedir onu kullanıyorum.
markami apc ?
bilgiler için saolun... extrabeer
markami apc ?
Evet benimki beyaz böyle küp şeklinde elektrik kesince de 15-20dk gidiyor valla. Ben monitörü kapıyorum daha az elektrik gitsin diye hemen gelirse uğraşmiyalım. Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap