Icerige atla
Extraloob

İnternet Explorer Gönderme Hatas1... ( SS 'li )

· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Mozilla FireFox 'u Kullanıyorum İnternetle Hiç Bir Alakam Yok Açık Olmadıgı Halde Arada Sırada Hata VEriyor Ve Bazen Gerçekten İnsanı Çıldırtıyor.
Kullanmadıgım Halde Hata VErmesinin Sebebini Çözebilmiş Deqilim ama İçinizde Bilen Var Ve Yardım Ederse Sevinirim.

- Resim Silinmiş.
9 Yanıt
R
Romeo_ ⭐ 19y
Bence ınternetı kaldır yenıden yukle...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ie update yapmayı dene olmadı güncel bir versionunu kur.

otomatik açılıyorsa bu hatalar sistem bakımlarından full disk scan yap ve ardından defrag yap sorun ortadan kalkar.
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
Bence ınternetı kaldır yenıden yukle...

Teşekkürler Ama İlk Onu Denemiştim Olmamıştı 😐
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
ie update yapmayı dene olmadı güncel bir versionunu kur.

otomatik açılıyorsa bu hatalar sistem bakımlarından full disk scan yap ve ardından defrag yap sorun ortadan kalkar.

Evet Hatalar Otomatik Açılıyor Fakat Ne Demek İstediğini Anlayamadm Biraz Açarmısın Pc Konusunda Çok İyi Değilimde :?!!!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hdd ye sağ tuş ile tıkla, özelliklere gel orada sekmelerden full system scan disk yazar bir de defrag yazar onları yap sırayla 1-2 saat sürer sistemin gücüne göre.
B
hdd ye sağ tuş ile tıkla, özelliklere gel orada sekmelerden full system scan disk yazar bir de defrag yazar onları yap sırayla 1-2 saat sürer sistemin gücüne göre.

+1903
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
Extra Senin Dediğin Şeyler İngilizce Olduğu İçin Bende Öyle Yazmıyor Ama Sana ŞöyLe Göstereyim...

Hangisini Seçmeliyim

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

?!!!!!!!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
önceşimdi denetle yap, ardından birleştir yapacaksın hepsi bu 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: