Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu 56k 256k 512k olduğunu nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim fakat biraz acele olursa çok makbule geçer !!
İnternet Bağlanti Tipini nasıl öğrenebilirim(Yani 56k 256k 5
· 14 Yanıt · 20K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
gelen faturadan yada hız testi ile hıza bak ona göre seç 1 mb ise 512 den yukarı 😄
gelen faturadan yada hız testi ile hıza bak ona göre seç 1 mb ise 512 den yukarı :D
Biraz daha açarmısın 😄 tam bilmiyorum pc konusunda biraz acemiyimde 😄
F
ForEverTurk
⭐ 17y
http://www.speedtest.net/
Hız testi için burayı kullanabilirsin.Testi yaparken oyun yada internet sitesi vb. açık olmasın.
Hız testi için burayı kullanabilirsin.Testi yaparken oyun yada internet sitesi vb. açık olmasın.
http://www.speedtest.net/
👍
İlk önce yorumlarınız için teşekkür ederim Faturaya baktımda Erişim Hızı için 1024/256 Kbps diyor acaba hangisi 1024 mü ? 256 mı ? 😄
F
ForEverTurk
⭐ 17y
İlk önce yorumlarınız için teşekkür ederim Faturaya baktımda Erişim Hızı için 1024/256 Kbps diyor acaba hangisi 1024 mü ? 256 mı ? :D
1024 bağlantı 256 upload hızın 👍
Yardım eden herkese çok teşekkür ederim extraloob bir kez daha büyüklüğünü gösterdi herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar cs 1.5 oynarken sw girdiğim zaman pingim hep 80-100 arası oluyor pcde virüs yok tarattım virüs bulunamadı diyor Modeme res atıyom sonuç aynı Erişim hızıma göre rate ayarları kullanıyorum fakat her oyuna girişimde pingim hep 80-100 arası önceleri böle olmuyordu hep 20-50 arası değişiyordu şimdi hep böle nedn anlamadım yardımlarınızı bekliyorum ????
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Arkadaşlar cs 1.5 oynarken sw girdiğim zaman pingim hep 80-100 arası oluyor pcde virüs yok tarattım virüs bulunamadı diyor Modeme res atıyom sonuç aynı Erişim hızıma göre rate ayarları kullanıyorum fakat her oyuna girişimde pingim hep 80-100 arası önceleri böle olmuyordu hep 20-50 arası değişiyordu şimdi hep böle nedn anlamadım yardımlarınızı bekliyorum ????
İnterneti senden başka birisi ile ortak kullanıyor musun?
Ps: Oyunlarda asırı derecede kasabiliyor artık.
hayır tek ben kullanıyorum fakat nedense şu türk telekom tsl maçları ihalesini kaybettikten sonra başladı bu yüksek ping olayı 😄
Eger oyun sırasındayken Video - Msn - İnternetten Müzik faLan dınLıorsan Onlar pıng ını yukseLtır bıde her seyı kapatıp gırmeye dene
ps=Ben onLine cs oynarken surekLı msn Le gırıodum Pıngım dusuk oLuodu Msn nın Pıng yukseLtıcegınden Emın deıLım ..
ps=Ben onLine cs oynarken surekLı msn Le gırıodum Pıngım dusuk oLuodu Msn nın Pıng yukseLtıcegınden Emın deıLım ..
hayır tek ben kullanıyorum fakat nedense şu türk telekom tsl maçları ihalesini kaybettikten sonra başladı bu yüksek ping olayı :D
+1
hacım katılıyorum
100kb le dosya cekiyordum artık 50yi gecmiyor...
temmuzda sözleşmem bitiyor telekomla temmuz 7 kurtuluş günüm olacak.
hayır tek ben kullanıyorum fakat nedense şu türk telekom tsl maçları ihalesini kaybettikten sonra başladı bu yüksek ping olayı :D
+1
hacım katılıyorum
100kb le dosya cekiyordum artık 50yi gecmiyor...
temmuzda sözleşmem bitiyor telekomla temmuz 7 kurtuluş günüm olacak.
Bende Kotalıydım bu 15 tatilde bende sınırsıza geçecem.Bende sözleşmemi fesh etmeyi düşünüyorum 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap