Icerige atla
Extraloob

İnternet Bağlanti Tipini nasıl öğrenebilirim(Yani 56k 256k 5

· 14 Yanıt · 20K görüntüleme
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu 56k 256k 512k olduğunu nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim fakat biraz acele olursa çok makbule geçer !!
14 Yanıt
D
die4ever ⭐ 18y
gelen faturadan yada hız testi ile hıza bak ona göre seç 1 mb ise 512 den yukarı 😄
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y
gelen faturadan yada hız testi ile hıza bak ona göre seç 1 mb ise 512 den yukarı :D

Biraz daha açarmısın 😄 tam bilmiyorum pc konusunda biraz acemiyimde 😄
F
http://www.speedtest.net/
Hız testi için burayı kullanabilirsin.Testi yaparken oyun yada internet sitesi vb. açık olmasın.
Q
Quattro ⭐ 19y
http://www.speedtest.net/
Hız testi için burayı kullanabilirsin.Testi yaparken oyun yada internet sitesi vb. açık olmasın.

👍
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y
İlk önce yorumlarınız için teşekkür ederim Faturaya baktımda Erişim Hızı için 1024/256 Kbps diyor acaba hangisi 1024 mü ? 256 mı ? 😄
F
İlk önce yorumlarınız için teşekkür ederim Faturaya baktımda Erişim Hızı için 1024/256 Kbps diyor acaba hangisi 1024 mü ? 256 mı ? :D

1024 bağlantı 256 upload hızın 👍
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y
Yardım eden herkese çok teşekkür ederim extraloob bir kez daha büyüklüğünü gösterdi herkese teşekkür ederim
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y
Arkadaşlar cs 1.5 oynarken sw girdiğim zaman pingim hep 80-100 arası oluyor pcde virüs yok tarattım virüs bulunamadı diyor Modeme res atıyom sonuç aynı Erişim hızıma göre rate ayarları kullanıyorum fakat her oyuna girişimde pingim hep 80-100 arası önceleri böle olmuyordu hep 20-50 arası değişiyordu şimdi hep böle nedn anlamadım yardımlarınızı bekliyorum ????
F
Arkadaşlar cs 1.5 oynarken sw girdiğim zaman pingim hep 80-100 arası oluyor pcde virüs yok tarattım virüs bulunamadı diyor Modeme res atıyom sonuç aynı Erişim hızıma göre rate ayarları kullanıyorum fakat her oyuna girişimde pingim hep 80-100 arası önceleri böle olmuyordu hep 20-50 arası değişiyordu şimdi hep böle nedn anlamadım yardımlarınızı bekliyorum ????

İnterneti senden başka birisi ile ortak kullanıyor musun?
Ps: Oyunlarda asırı derecede kasabiliyor artık.
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y
hayır tek ben kullanıyorum fakat nedense şu türk telekom tsl maçları ihalesini kaybettikten sonra başladı bu yüksek ping olayı 😄
C
CaLione. ⭐ 16y
Eger oyun sırasındayken Video - Msn - İnternetten Müzik faLan dınLıorsan Onlar pıng ını yukseLtır bıde her seyı kapatıp gırmeye dene

ps=Ben onLine cs oynarken surekLı msn Le gırıodum Pıngım dusuk oLuodu Msn nın Pıng yukseLtıcegınden Emın deıLım ..
R
RiqueLme ⭐ 19y
hayır tek ben kullanıyorum fakat nedense şu türk telekom tsl maçları ihalesini kaybettikten sonra başladı bu yüksek ping olayı :D

+1
hacım katılıyorum
100kb le dosya cekiyordum artık 50yi gecmiyor...
temmuzda sözleşmem bitiyor telekomla temmuz 7 kurtuluş günüm olacak.
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y
hayır tek ben kullanıyorum fakat nedense şu türk telekom tsl maçları ihalesini kaybettikten sonra başladı bu yüksek ping olayı :D

+1
hacım katılıyorum
100kb le dosya cekiyordum artık 50yi gecmiyor...
temmuzda sözleşmem bitiyor telekomla temmuz 7 kurtuluş günüm olacak.

Bende Kotalıydım bu 15 tatilde bende sınırsıza geçecem.Bende sözleşmemi fesh etmeyi düşünüyorum 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: