Icerige atla
Extraloob

Nasıl yani ya ? =))

· 23 Yanıt · 2.7K görüntüleme
A
ALpique OP ⭐ 17y
Konu tamamen forum'a renk gelsn diye açlmıştır ss anlatıyor zaten satış konumdaki arkadaşın yorumu .D

- Resim Silinmiş.

PS:
Hayırlı Satışlar. Resimleri de
içine alırsan daha hoş gözükür. 😘
23 Yanıt
Windy
Windy ⭐ 19y
Resimleride
[/ center] içine almandan bahsetmiş.
D
DesertRose ⭐ 17y
nasıl yani anlamadım orada resimleri de
içine alsan daha hoş gözükür yazıyordu.
B
BayPipo ⭐ 16y
daral: daral:
A
ALpique OP ⭐ 17y
Resimleride
[/ center] içine almandan bahsetmiş.

Neden bahsettğini anladm bro yazım yanlışı

bknz: çorumlu shrek türkçede lastik gibi arkadaş ^^
C
Cobalt ⭐ 18y
Alaydın iyiydi 😊
A
ALpique OP ⭐ 17y
Alaydın iyiydi :)

ahah makara:

Kapsama alanı dısında -.''
Advance
Advance ⭐ 18y
Spoiler
M
Maynard__ ⭐ 16y
Spoiler

👋 👋
R
Spoiler

bi sözlük yazarısın.ve bunu kullanıyorsun 🍿
Advance
Advance ⭐ 18y
Spoiler

bi sözlük yazarısın.ve bunu kullanıyorsun 🍿

Evet kullanıyorum ☕
R
ne mutlu sana 😘
Advance
Advance ⭐ 18y
Sana mı düştü beni sorgulamak?
R
Sana mı düştü beni sorgulamak?

evet bana düştü
.NET
.NET ⭐ 19y
Shh gençler kanınız kaynıyorsa gidin başka yerlerde boşaltın içinizi burada tartışarak değil
[F New]Solo Gitarist
R
Shh gençler kanınız kaynıyorsa gidin başka yerlerde boşaltın içinizi burada tartışarak değil

tartışmak değil,küfür serbestmi forumda? ben bilmiyorumda serbestte özür dilerim.
Advance
Advance ⭐ 18y

tartışmak değil,küfür serbestmi forumda? ben bilmiyorumda serbestte özür dilerim.

Serbest veya değil spoiler içine alınmış ayrıca herhangi bir yetki göremiyorum senin üzerinde ?
R

Serbest veya değil spoiler içine alınmış ayrıca herhangi bir yetki göremiyorum senin üzerinde ?

tamam bro yetkisizim ben söv banada lütfen ben anladım sana kolay gelsin
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
aslında görseli görünce bende huylandım ama inci aklıma geldi pek ses etmedim lakin rock haklı gene de görsel ağır olmuş hoş advanced da benden torpilli şımarık işte dengesizce iş yapmış açmış torpilli ya o yüzden ateşleyeceğim o torpili uçacak marsa ahahahaa makara:
A
ALpique OP ⭐ 17y
aslında görseli görünce bende huylandım ama inci aklıma geldi pek ses etmedim lakin rock haklı gene de görsel ağır olmuş hoş advanced da benden torpilli şımarık işte dengesizce iş yapmış açmış torpilli ya o yüzden ateşleyeceğim o torpili uçacak marsa ahahahaa makara:

Abi extraloob.com'dan sonra sogukespiriler.com'u sabırsızlık la bekliyoruz makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: