Icerige atla
Extraloob

İnsanlığın geldiği son nokta: 9.58

· 37 Yanıt · 3.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
İnsanlığın geldiği son nokta: 9.58

100 metrede rekoru herkes bekliyordu ama Usain Bolt yine herkesi ters köşeye yatırdı. Jamaikalı 9.58'le spor tarihine damga vurdu.

adama resmen uçuyor yahu şaka gibi, kaç tane orta sınıf araba 0/100'de bu herifle kalkabilecek 😄 😜

ahahaha okçu bu okçu guiza bak kuzum sende 30 gol at böyle board yaptıracağım len sana sözzzz 😄

bolt - arrow awwwwwwwwwwwwwww adam okçu zati yahu şimdi farkettim 😈 😁 😆 😄 🎅
37 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bilim adamlarına göre 100 metreyi bir insanoğlu en fazla 9.54'te koşabilirmiş.9.54'ü kimse geçemezmiş.
T
TwiLighT ⭐ 18y
desenize sınırları zorluyor o zaman 😊
A
Absence ⭐ 19y
Bilim adamlarına göre 100 metreyi bir insanoğlu en fazla 9.54'te koşabilirmiş.9.54'ü kimse geçemezmiş.

Az kalmış
J
JawBreaker ⭐ 18y
0.04 kalmış.^^ 😜
I

Bu adam geçicek gibi^^
A
Avenger ⭐ 18y
bolt - arrow awwwwwwwwwwwwwww adam okçu zati yahu şimdi farkettim 😈 😁 😆 😄 🎅

Zuhahha süper yakalamışsın abi 😆 😆 😆 😁 😁

Adam resmen ayaklı f1 arabası gibi slow motion görüntülerini izledim bütün suratı her adımında oynaşıyor 😈 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
varmı link ?
A
Absence ⭐ 19y
Bunun gibi bir futbolcu olucak sol açıkta fırtınalar koparır zati santrada golü bulursunuz kaleci anlayamaz işi
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

http://www.youtube.com/watch?v=Rgjyb1QyyVA
D
Durp ⭐ 18y
Bunun gibi bir futbolcu olucak sol açıkta fırtınalar koparır zati santrada golü bulursunuz kaleci anlayamaz işi

Of hacım böyle bi sol açık oyuncusu olacak var ya.Adam zaten ok gibi fırlıyor yahu 😁 😁
E
EmmaW ⭐ 19y
bende dün akşam eurosport da izledim gerçekten şaştım kaldım 😲 zaten 100metre koşusu ilk 3 klasik oldu artık
1-Usain Bolt
2-Tyson Gay
3-Asafa Powell
boltu en son pekin olimpiyatlarında izlemiştim bu adam rekoru 9.40 a falan düşürürse şaşmam 😄
O
Adama motor takmışlar sanki
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Jamaikalı Güiza 😁

Ps: Yok böyle birşey ^^
[ek #12654]
E
EmmaW ⭐ 19y
yalnız tehlikeli konu sanki biraz göktaşı olayına kayıyor 😄
R
Relax ⭐ 17y

doğru 😆 😆
E
EmmaW ⭐ 19y

doğru 😆 😆

doğruda bakalım yine böyle hızlıca topu taşıyabilecekmi 🙄
O

doğru 😆 😆

doğruda bakalım yine böyle hızlıca topu taşıyabilecekmi 🙄

Futbolu bilmemde amerikan futbolunda iyi bir top taşıyıcısı olabilir 🎭
E
EmmaW ⭐ 19y
evet o doğru 😄
B
BaSoryong ⭐ 18y
Helal olsun... Adama Calısıyolar basarılıyorlar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: