-Resim Silinmiş.
69+ char oldugu kesin setinden.eh be kardeşm nası ölmeyi beceriyorsun orada Mr. Green
Lollukde son nokta
· 21 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
olabilir de sağ üst köşeye bak 1 tane kırmızı gözüken mob yok Mr. Green
ustune lord düşmüstür kesmiştir tam etrafındakiler bitince pod da bitmiştir sonuç bu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
A
AsK_MiLiTaNi
⭐ 19y
belkide bızım looper ın +7 bowunun critlerinden biri sıcramsıntır Very Happy
euheuhe hacım sen kimsin ya çıkaramadım. bowumu biliyorsun Mr. Green
A
AsK_MiLiTaNi
⭐ 19y
euheuhe hacım sen kimsin ya çıkaramadım. bowumu biliyorsun Mr. Green
ehuehu ehu yuhh dıom sana baska bıse demıom gecelerı okadar sohbet edıoz ha benı tanımıon.
KederLee
oyle desene Mr. Green .
buna sadece Laughing Laughing
A
AsK_MiLiTaNi
⭐ 19y
oyle desene Mr. Green .
İtiraf et ss deki zavallı adama kac k? crit gecirdin 10 15 Mr. Green
ben masumum Mr. Green
Gondol bir şey merak ettim senin char vardı Gondol diye Pasific'te onu satmıştın bunu satın mı aldın yoksa sıfırdan mı kastın valla aklıma takıldı kaç gündür. Mr. Green
Bu arada beni belki tanırsın ama zor 4-5 ay önce (hatta daha fazla Very Happy) pasific'te sana 64+5 glaive satmıştım 15 milyon'a. Nick'im Chauncey'di. Mr. Green Mr. Green
Bu arada beni belki tanırsın ama zor 4-5 ay önce (hatta daha fazla Very Happy) pasific'te sana 64+5 glaive satmıştım 15 milyon'a. Nick'im Chauncey'di. Mr. Green Mr. Green
bunu satın aldım 65 de.2 haftada bu hale geldi hatta suan 74 oldu.gondol u sattım.ama arkasından çok aradım.. chauncey i biliyorum.guildde boş boş yatıo omu xD Twisted Evil
bunu satın aldım 65 de.2 haftada bu hale geldi hatta suan 74 oldu.gondol u sattım.ama arkasından çok aradım.. chauncey i biliyorum.guildde boş boş yatıo omu xD Twisted Evil
oo hayırlı olsun o zaman +7 yapmışız bir de. Cool Chauncey'i tanıyabilir olabilirsin ama ben eski sahibiyim sen yenisini tanıyorsun galiba. Hem ben Chauncey'i satalı asır oldu. Şimdi ne alemde bilmiyorum. Mr. Green Mr. Green
yaptım hacım +7 den aşşası kurtarmıyo ne bilim Razz
yaptım hacım +7 den aşşası kurtarmıyo ne bilim Razz
Ne kadar masraf yaptın doğruyu söyle. Mr. Green Ben de Hercules'te 72'lik bow'u +7 yapmıştım fakat kaşındım sonra da +8 denemeye kalktım ve doğal olarak yandı. Ondan sonra da charı sattım zaten. Mr. Green Mr. Green
masraf yapmadım bastım parayı aldım Twisted Evil .yeri burası deil fazla konusmayalım Very Happy
masraf yapmadım bastım parayı aldım Twisted Evil .yeri burası deil fazla konusmayalım Very Happy
Aç yerini de konuşalım o zaman. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
lol ne demeq :S he he benim bildigim gulmek Very Happy:D Laughing
sen hangi ara +7 bow aldın len Mr. Green
ben masumum Mr. Green
KESİN HARAKİRİ Rolling Eyes
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap