- Resim Silinmiş.
Terrorist NickLi adam 6 unique kestim Ama çekemedi 7'e izin vermedi.Bi unique için böyle acizLik yapan adamın vay haline.
İnsanLarın acizliği
· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Hep sen mi kesecen adam ne yapsın glavieci wizardlardan uniqmi kalıyor heryerdeler adamın kafası atıyor tabi. bende glaviecimiyim wizardmı belli değil :)) pk lığı onaylamıyorum ama yanionlarada hak vermek lazım kesmek onlarında hakkı wizardlardan kalmıyor
Benden kalmıyor demek istedin heralde 😆
PS : Şimdi 6 uniq kesmişin gittin bunu mu koydun buraya yani 😁
EXL | SRO | İŞKOLİK
Hep sen mi kesecen adam ne yapsın glavieci wizardlardan uniqmi kalıyor heryerdeler adamın kafası atıyor tabi. bende glaviecimiyim wizardmı belli değil :)) pk lığı onaylamıyorum ama yanionlarada hak vermek lazım kesmek onlarında hakkı wizardlardan kalmıyor
isterSen hepsini tek tek koyarım (: saoLun genede yoRumLar için 😄 rev'e bakarsan yarısın şuan görürsün 😄
kanka yok valla ben hiç kimsenin yanınd auniq beklemem yufka yürekliyimyanlarına biri geldimi rica ederler giderim yanındaki adamı kaçırrım partiden biri bulmussa elinden almam ufak uniqleri 🎅
YaLaaaaaaaaaaaaaan yaLannnnnnnnnnnnnn bu warya bu bunn yüznden icimde deM10 Hewesi kaLmadı ^^ 😈
B
Black Rain
⭐ 19y
O levelde o unique gitmen çok doğru sanki?
Kafama taktıysam bende pk olurum, bunun acizlikle bir alakası yok..
geçmiş olsun bilader. pk olanlar insanın canını fena sıkıyo...
C
chipshajen
⭐ 17y
Kafama taktıysam bende pk olurum, bunun acizlikle bir alakası yok..
rev6 göz atabilirsiniz herkesin zevki başka.Genede saoLun yorumlar için : )
Aynı gün içinde uniqleri sen kesseydin devamını getirmek isterdin işte insanın zoruna gidior ama xD
Aynı gün içinde uniqleri sen kesseydin devamını getirmek isterdin işte insanın zoruna gidior ama xD
O levelde o unique gitmen çok doğru sanki?
'Zevkler ve renkler tartışılmaz!' diye bir söz war duydunmu bilmem ama.Unique beklemek adamın zevki isterse cerbe bekler isterse demon buna sen karışamazsın 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap