Icerige atla
Extraloob

AwrasYa YöreSine Ait İnsanLarıN GariP HuyLaRıı

· 20 Replies · 3.3K views
C
Cobalt OP ⭐ 18y

20 Replies
S
Streetwise ⭐ 19y
resmem Türkleri aşalamısın bırak milleti nsl rahat ediyolarsa öyle yasasınlar sen Türklerin iyi yanlarını gösteren ssler koy Razz
T
TascH ⭐ 19y

resmem Türkleri aşalamısın bırak milleti nsl rahat ediyolarsa öyle yasasınlar sen Türklerin iyi yanlarını gösteren ssler koy Razz

up extraokk
B
BY_MiCRo ⭐ 19y
Tam beni anlatıyor.Very Happy Twisted Evil
T
Tatanga ⭐ 19y
:):):) güzell ...
A
AmiP ⭐ 19y
paylaşım güzelde birazda iyi huylarımızdan bahsetsen tam süper olacakmış Mr. Green
M
mel1h___ ⭐ 19y
Gerçekten dogru ama...mesela bn etli yemeklerin etlerini sona bırakırım telefonun 2. ye çalmasını beklerim. extraokk
J
Jigsaw ⭐ 19y
Hiç birini yapmıyorum, mayo kabin uzaksa sadece yaparım. Eserse havluyla bile uğraşmam. Kızlar düşünsün, erkekler bakakalsın. Razz
T
trcanertr ⭐ 19y

R
Rapche ⭐ 19y

Ayyynen arkadaşa katılıyorum
H
HAKANO ⭐ 19y
%80 kendimi buldum diyebilirim biraz daha ii ve eğlenceli yönlerimiz olsaydı daha zengin bi başlık olurdu sanırım extrabeer
A
alpay29 ⭐ 19y
acaba diğer milletlerde olmuyormu....sen galiba kestanegillerdensin kestane çıktığı kabuğu beğenmezmiş...seni kınıyorum....bari başlıktaki TÜRK kelimesini kaldır....lanet olsun kendimizi aşağılamaktan zevkmi alıyoruz.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

zaten böyle bir başlık atanın ben Türk olup olmadığından şüphe duyarım..... Evil or Very Mad
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Ohoooo BaşLAdı Geyiqqq Yine
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Ayrıca BEnm TÜRkKlüĞümü ne Sen sorguLuyaBilirsin Nede Birbaşkası

Espiri TadınDa bişe YApalım Dedik KAttıNız KArışTIrdıNızzZ
D
DaHope ⭐ 19y
muhaha hakan sen ölemi yapıon nan Mr. Green sakızını baş örtüne mi yapıştırıon extraokk
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Yoqh Lemm SEnnDEN GÖrDüqq
I
Puhaha
A
addIcFb ⭐ 19y
hehe bu benmiyim Razz güzelde utandım bi an kendim den hahha Very Happy
A

Hiç birini yapmıyorum, mayo kabin uzaksa sadece yaparım. Eserse havluyla bile uğraşmam. Kızlar düşünsün, erkekler bakakalsın. Razz

işte budur Mr. Green extraokk

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: