bide gecen bana inci sözlüğü savunuyordunuz bakın ne güzel site
Ne var sözlük de hayat kadını ?
ps: O konum değişmediği sürece hayat kadını diyeceğim sana.
Sözlerinize hakim olun yoksa ben size hakim olmak zorunda kalıcağım canlarım. 😉
🙄 Bak küçük cocuk bi daha hayat kadını dersen bu sefer bende sana bişe derim 1 ay o pc basına oturamassın adam gibi konus yok ben artizim yok ben sana böle dicem diyosan gel inci ye üye olalım orda birbirimize küfür edelim tmm mı bu sitede böle konusma oky saygılı ol biraz 4 oldu bu bak
Bak çoçuk karsında mal bi insan yok kerhaneye gidiyormusda felanda filanda kimisi konum un olduğu yere tuvalet yazıyor bizde o na tuvalet kadını mı diyelim bak beni deli etdin başlarım simdi senin atına avradına töbe töbe ya sevmek zorundamıyım ben inci sözlüğü sen kimsinde hayat kadını diyon olm aklını basına al adam gibi konus yazılarını iletdim hala haklıymış gibi bide cevap veriyorsun
Bak çoçuk karsında mal bi insan yok kerhaneye gidiyormusda felanda filanda kimisi konum un olduğu yere tuvalet yazıyor bizde o na tuvalet kadını mı diyelim bak beni deli etdin başlarım simdi senin atına avradına töbe töbe ya sevmek zorundamıyım ben inci sözlüğü sen kimsinde hayat kadını diyon olm aklını basına al adam gibi konus yazılarını iletdim hala haklıymış gibi bide cevap veriyorsun
Jutenya polemiği seviyor benlede girdi .
Ne kadar boş,işi olmayan saçma sapan adam varsa incide bişe yaptıklarını sanıyorlar akıllarınca makara:
Ne kadar boş,işi olmayan saçma sapan adam varsa incide bişe yaptıklarını sanıyorlar akıllarınca makara:
Bardağın ne tarafına baktığına bağlı..
Bardağın ne tarafına baktığına bağlı..
Dolu tarafınada bakıyorum ;)
@os1
Yazarlarına ve genele göre.
@os1
Yazarlarına ve genele göre.
Eveet Şekil A ya bir örnek daha bir şeyin aslını astarını öğrenmeden eleştiri yapmayın.
@Extrowe
Şöyle bir şey var adamlar orda eğleniyor biz nasıl burda eğleniyorsak bro .
@Extrowe
Ana bacı sövmek eğlenmek oluyorsa iyi eğlenceler diyelim :P
@Extrowe
Ana bacı sövmek eğlenmek oluyorsa iyi eğlenceler diyelim :P
Herkesin eğlence şekli farklıdır,sağol.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap