1 Haziran 2010
😈
İnci Sözlük - Extraloob Saldırısı Detay
· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
puahhahahaha makara:
yeahhh all together ^^
Ps : agh bir tv kanalı programa çağırsa tüm admin ve manager tayfasını yanıma alıp yüzümüze dedeler maskesini takıp çıkacağız muahahahhaa :)))
@1 sekertir XD
...
dedeler rulezzzzzzz 😜
yeahhh all together ^^
Ps : agh bir tv kanalı programa çağırsa tüm admin ve manager tayfasını yanıma alıp yüzümüze dedeler maskesini takıp çıkacağız muahahahhaa :)))
@1 sekertir XD
...
dedeler rulezzzzzzz 😜
İnci has apperaed from extraloob 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
reklamın iyisi kötüsü olmaz lol
hahah bunlar gerçekten oldu mu?? Forum a olanların resimleri var aşağıda resmen ölüm makara: 🎅
puahhahahaha makara:
yeahhh all together ^^
@1 sekertir XD
...
dedeler rulezzzzzzz :P
😁
puahhahahaha makara:
yeahhh all together ^^
@1 sekertir XD
...
OHANNNES iNCi SALDIRDI HEMDE BiZE
puhahahahahahahah haahahahah makara: makara: makara:
puhahahahahahahah haahahahah makara: makara: makara:
Saldırı değil ki ziyaret makara:
JCarlsberg
⭐ 19y
http://inci.sozlukspot.com/w/1-haziran-2010-extraloob-ziyareti/
Anamıza bacımıza bize okan abiye küfür etmişler bide sözde saldırmıslar ohhhnegüzelsite.com ben çoook seviyom ya bu siteyi 5 gundur üyeyim hastası oldum abiii....
Anamıza bacımıza bize okan abiye küfür etmişler bide sözde saldırmıslar ohhhnegüzelsite.com ben çoook seviyom ya bu siteyi 5 gundur üyeyim hastası oldum abiii....
yahu bunlarınki saldırımı geldiler 20 kişi 5dk'da hepsine ip ban attık yok oldular delirdiler ahahahaa daha organize gelmeliyiz dediler ve gittiler makara:
puahhahahaha makara:
yeahhh all together ^^
@1 sekertir XD
...
Maske Yakışır 😁
liseli alert 😄
kukumu kaybettim hükümsüzdür makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap