Aranızda inci sözlük yazarı var mı? 🤘
Ps:adam haklı beyler
İnci Sözlük
· 26 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Sorması ayıp neden haklılar?
A
AfrodizYak
⭐ 16y
olay ne ki haklı ??
Sorması ayıp neden haklılar?
+1
ben varım :p
@1 özet geç adamlara
@1 özet geç adamlara
@2 @3 @4 bizde haklı olmama gibi bir durum yok da ondan.
ps: işin şakası sadece inci sözlük kullanıcıların anlayabileceği bir espiridir.
ps: işin şakası sadece inci sözlük kullanıcıların anlayabileceği bir espiridir.
ccc inci öper ccc 😜
ekşi sözlük her zaman bir numaradır summer3:
ekşi sözlük her zaman bir numaradır summer3:
Abi incinin Postlara bitiyorum ya 😄
liseli detected 😜
bende varım 😜
bende varım 😜
3-5 zekasızın küfürleri yazması gereksiz eylemler yapması açısından hiç beğenmiyorum girmem de gireni de sevmem gidin kitap okuyun ekşisözlük yazarı olun ama nedir len bu ccc inci öper ccc yazılı bir ortamda yer almak, yazık.
inci sözlük her 3 kelimeden 2 sinin küfürlü oldugu mahalle kahvesi gibi biryer bırakın şunları summer2:
eskiler bilir
Tamamen bastırılmış egoları tatmin etme amaçlı kullanılan bir yer. Bence hiçbir sakıncası yok. Günlük hayatta patronunuza acayip küfür etmek istiyorsunuz ama yapamıyorsunuz, kolayı var. İnci var. Gir inciye saydır herkese 😜 Kimse şimdi "küfür mü? , oda ne la? küfür ne arar lügatımızda?" gibi takılmasın yemezler, herkesin küfretmeye ihtiyacı vardır 😄
3-5 zekasızın küfürleri yazması gereksiz eylemler yapması açısından hiç beğenmiyorum girmem de gireni de sevmem gidin kitap okuyun ekşisözlük yazarı olun ama nedir len bu ccc inci öper ccc yazılı bir ortamda yer almak, yazık.
Olay sadece küfür etmek değil, topluluk olarak hareket etmektir.İnci sözlüğü açan kişi aynı zamanda ekşidede yazardır.Ayrıca inci sözlükde ''3-5 zekasızdan'' çok daha fazlası var.Neredeyse çoğu üniversiteli insanlardır.
Olay sadece küfür etmek değil, topluluk olarak hareket etmektir.İnci sözlüğü açan kişi aynı zamanda ekşidede yazardır.Ayrıca inci sözlükde ''3-5 zekasızdan'' çok daha fazlası var.Neredeyse çoğu üniversiteli insanlardır.
ben hiç okan bayülgeni arayıp inciöper diye eylem yapan bir topluluk görmedim bunu rahatlamak adına yapıyorlarsa bu kişinin zekasından endişe ederim siz rahatlamayla sapkınlığı karıştırmışsınız kuzum yemişim incisini sokakta gelsin suratına etsin o küfür bakalım en salak adamdan bir ton dayak yersiniz agh aghh ingilizlerde brasillilerde cayır cayır küfür ediyorlar ama günlük lügatta böyle televizyonu arayıp veya sitelere saldırıp küfür etmiyorlar...
ben hiç okan bayülgeni arayıp inciöper diye eylem yapan bir topluluk görmedim bunu rahatlamak adına yapıyorlarsa bu kişinin zekasından endişe ederim siz rahatlamayla sapkınlığı karıştırmışsınız kuzum yemişim incisini sokakta gelsin suratına etsin o küfür bakalım en salak adamdan bir ton dayak yersiniz agh aghh ingilizlerde brasillilerde cayır cayır küfür ediyorlar ama günlük lügatta böyle televizyonu arayıp veya sitelere saldırıp küfür etmiyorlar...
O da onların eğlencesi.Grup olarak yaptıkları işler harika.
İnci kadar saçma bir sözlük daha görmedim. Çoğu ünivli ama papağanımın aklı kadar akıl yok o çoğunda. Yaptıklarının ne olduğunun farkında olmayan kimisinin ben neden burdayım diye düşündüğü salakça bir ortam. Sitemize de saldırmışlardı zamanında da o koca gruba 3 kişi yettik. 😎
EXL | SRO | İŞKOLİK
IWannaKiLLu
⭐ 18y
Saldırcaklarmış , hazırlanıyolar 😄
-
bu saldırdımı şimdi zuahah summer7: gidin ölün olum siz yetkililer görmesin
ps:yetkim olsa varya summer2:
eskiler bilir
bu saldırdımı şimdi zuahah summer7: gidin ölün olum siz yetkililer görmesin
he?