Icerige atla
Extraloob

inci asci zuahahahaa

Β· 14 YanΔ±t Β· 2.3K gΓΆrΓΌntΓΌleme
Chorus
Chorus OP Yânetici ⭐ 19y
zuahahaha bu adamlara harbiden bayılıyorum çok manidar ahahahaaaa 😁 😈

Spoiler
β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘
β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–“β–“β–‘β–“β–“β–“β–“β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–“β–“β–‘β–‘
β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–“β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–“β–‘β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–‘
β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–‘
β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–‘
β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–“β–“β–“β–“β–“β–“β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–“β–“β–“β–“β–‘
β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–‘
β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–‘
β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–“β–‘β–“β–“β–“β–“β–“β–“β–‘β–‘β–‘β–“β–‘β–‘β–‘β–‘β–“β–‘
β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘β–‘
14 YanΔ±t
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Anlamadım 😁
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus OP Yânetici ⭐ 19y
inci kültürün olması lazım şimdi inciciler düşer ahahahahaa makara: 😜
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Hacım bişey anladım da omu değilmi bilmiyorum 😁
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus OP Yânetici ⭐ 19y
ya bi incici gelsin izah etsin espriyi makara:
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
ya bi incici gelsin izah etsin espriyi makara:

summer4: summer3:

Hacım şey gibimi, annen yanımda felan diyorlarya bunlar o anlamda bişeymi 😁
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus OP Yânetici ⭐ 19y
neyse bak izah edeyim.

şimdi incice küfür babında annem yanımda sâzü var pc aleminde de eskiler bilirler ASCI kod olayı vardı hani liseli deniyor ya onlara gânderme olarak ASCI kod bilenler dedeler oluyorlar bu bağlamda bu yanımda yazısı ASCI ve küfür karışımı muhteşem bir gânderme olmuş alternatifleri var onlar daha +18 ama ben en makarasını koydum olay bu yani ahahahahaaa makara: 😜
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
neyse bak izah edeyim.

şimdi incice küfür babında annem yanımda sâzü var pc aleminde de eskiler bilirler ASCI kod olayı vardı hani liseli deniyor ya onlara gânderme olarak ASCI kod bilenler dedeler oluyorlar bu bağlamda bu yanımda yazısı ASCI ve küfür karışımı muhteşem bir gânderme olmuş alternatifleri var onlar daha +18 ama ben en makarasını koydum olay bu yani ahahahahaaa makara: :P

Ahadgfasdfasd makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: Olsun bro yaklaşmışım yinede 😈
Special thx to Flexi
F
favretto ⭐ 16y
nan zaaaaaaaa iksde
A
Addicted ⭐ 19y
Bunun daha gΓΌzeli var ev resmi ΓΌstΓΌnde bu gece yine ... yanΔ±mda yazΔ±yo makara:
H
HexeNKesseL ⭐ 17y
Nerde o konularda "inci sΓΆzlΓΌk" ağızΔ±yla konuşan arkadaşlara ahkam kesen ModaratΓΆrcΓΌkler ? Hadi buyrun okan abi de eylence maksatlΔ± boyle seyler kullanabΔ±lΔ±yo demekkΔ± onada tabiri caise Gider koyun Δ°nci SΓΆzlüğe Γ‡evirmeyin. diye .. 2 3 Yetkiye millet adam oluyo..
ps : okan abi eskiler bilir bunu πŸ˜„
Chorus
Chorus OP Yânetici ⭐ 19y
Nerde o konularda "inci sΓΆzlΓΌk" ağızΔ±yla konuşan arkadaşlara ahkam kesen ModaratΓΆrcΓΌkler ? Hadi buyrun okan abi de eylence maksatlΔ± boyle seyler kullanabΔ±lΔ±yo demekkΔ± onada tabiri caise Gider koyun Δ°nci SΓΆzlüğe Γ‡evirmeyin. diye .. 2 3 Yetkiye millet adam oluyo..
ps : okan abi eskiler bilir bunu :D

onlar bana da gider yapıyorlar rahat ol sen kuzum EXL Yânetimi herkese gider yapar lakin gânüllerini alıyorum bana müsade edin inciciyim diyorum tamam diyorlar ❀️
*
*Just4Fun ⭐ 17y
dΓΌnkΓΌ sekertme olayi yΓΌzΓΌnden basΔ±mΔ±z derde girmesin yaf πŸ˜„
bkz : Radyospor ziyareti 😱
E
EmmaW ⭐ 19y
buda fena değil πŸ˜†
Spoiler
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐 ▄▀▄卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐▄▀卐卐卐▀▄卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐
εεεεεεεεεεεβ–„β–€εεεεβ–„β–€β–ˆεεεεεεεεεε
卐卐卐卐卐卐卐卐卐▄▀卐卐卐卐▄▀卐▄▀卐▄▀▄卐卐卐卐卐卐卐
卐卐卐卐卐卐卐▄▀卐卐卐卐▄▀卐▄▀卐▄▀卐卐卐▀▄卐卐卐卐卐卐
εεεεεεεβ–ˆβ–€β–„εεεεβ–€β–ˆεβ–„β–€εεεεεεεβ–€β–„εεεε
εεεβ–„β–€β–„εβ–€β–„εβ–€β–„εεεεβ–€εεεεβ–„β–ˆβ–„εεεεβ–€β–„εεε
εβ–„β–€εεεβ–€β–„εβ–€β–„εβ–€β–„εεεεεβ–„β–€εβ–ˆεβ–€β–„εεεεβ–€β–„ε
εβ–ˆβ–€β–„εεεεβ–€β–„εβ–ˆβ–€εεεεεεεβ–€β–ˆεβ–€β–„εβ–€β–„εβ–„β–€β–ˆε
εβ–€β–„εβ–€β–„εεεεβ–€εεεεβ–„β–ˆβ–„εεεεβ–€β–„εβ–€β–„εβ–ˆεβ–„β–€ε
εεεβ–€β–„εβ–€β–„εεεεεβ–„β–€εβ–ˆεβ–€β–„εεεεβ–€β–„εβ–€β–ˆβ–€εεε
εεεεεβ–€β–„εβ–€β–„εβ–„β–€εβ–„β–€εβ–ˆβ–€εεεεβ–„β–€β–ˆεεεεεε
εεεεεεεβ–€β–„εβ–ˆεβ–„β–€εβ–„β–€εεεεβ–„β–€εβ–„β–€εεεεεε
εεεεεεεεεβ–€β–ˆβ–€εβ–„β–€εεεεβ–„β–€εβ–„β–€εεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεβ–ˆβ–€β–„εβ–„β–€εβ–„β–€εεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεβ–€β–„εβ–ˆεβ–„β–€εεεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεβ–€β–ˆβ–€εεεεεεεεεεε
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐 卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: