Icerige atla
Extraloob

İmza Yapımı - Quxera PRO

· 15 Yanıt · 5.2K görüntüleme
Q
Quxera OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

İşinize yaraması dileği ile.. 🍺

Kusura bakmayın çok fazla PRO oldu lakin şuna biz şöyle diyelim
imza yapım sıralaması.
15 Yanıt
U
Güzel anlatım.
P
Paradise ⭐ 17y
Ya onur aç şunları biraz..Anlatım yap..Bu bildiğin "yaptığım imzanın yapım sürecindeki önizlemeleri" gibi olmuş 😄
U
Orada sıralama yazıyor zati. ^^
Q
Quxera OP ⭐ 19y

+1 ^^
J
Janizaro ⭐ 17y

+1 ^^

+2
P
Paradise ⭐ 17y
İmza dersi sonuçta :s Dalga mı geçiyorsunuz?
U
Başlıca yapılması gereken olayların sırasını belirtmiş,ayrıntıya girmemişki.Ders değil bu. ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
wuhuuuu öğreti niteliğinde bir topic olmuş harbiden başarılar canımcım seni bazı projelerin içerisine alayım ben ufaktan ^^
Q
Quxera OP ⭐ 19y
wuhuuuu öğreti niteliğinde bir topic olmuş harbiden başarılar canımcım seni bazı projelerin içerisine alayım ben ufaktan ^^

Gurur duyarım. 🍺
F
Frequency ⭐ 18y
Biraz daha açarak anlatsan iyi olur yani çoğu kişi bunu biliyordur herhalde 😕
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Gerçekten biraz fazla pro ama güzel. Eline sağlık. ^^
C
Caprice ⭐ 19y
zati pro olanina bu sıralamaya ihtiyaci yoktur sanırım,e pro bilmesi lazim.

şimdi biraz enteresan olmuş ben imza yapimi deyince efektleri oranlar ile tek tek tarif edilen bir anlatım bekliyorum , pro olan zaten bunun sıralamasini bilir, bro sıralamayi bilmeyip efekt vermeyi stroke eklemeyi vs. bilen birini düşünemiyorum..

yinede uğraşmişşin eline sağlik.
H
Yetersiz bir imza dersi olmuş brushlar cullanılmış, daha sonra curvesüyle oynanmış daha sonra rengiyle oynanmış ama bunların hiç biri aşama süresince yazılmamış. Render kullanın glow verin isim yazın böyle bir rehber yetersiz bir rehberdir... Buna ne ders ne rehber diyebiliriz.. Adımları atlamışsın çünkü..
X
xcorelli ⭐ 18y
Başlıca yapılması gereken olayların sırasını belirtmiş,ayrıntıya girmemişki.Ders değil bu. ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: