A Anthem OP ⭐ 18y 16 yil once (düzenlendi) #1 2-3 sn bkleyin kendi kendine deisio 🍿 2 saat hepisini uplamaya usendim bole bisi yapdım 😁 😴 - Resim Silinmiş.1 yorum yeter... 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J JawBreaker ⭐ 18y 16 yil once #2 Fontlar çok pert duruyor... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Paradise ⭐ 17y 16 yil once #3 Daha çok çalışman gerekiyor.. 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SnowFlake ⭐ 18y 16 yil once #4 +boyutları çok büyük xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Anthem OP ⭐ 18y 16 yil once #5 Fontlar çok pert duruyor...fontları ayarlıyamıom bi turlu xD bole idare edin 😊Daha çok çalışman gerekiyor.. 🙄calısıom ama bole bisiler oluo xD+boyutları çok büyük xDo buyuk olanları masaustune koymak icin yapmıstım 2 saat duzeltemedim 😴 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Paradise ⭐ 17y 16 yil once #6 İnternette sayısız signature tutorial var bunları yapa yapa kesinlikle alışıp çok güzel şeyler çıkarırsın. 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TheMyth_ ⭐ 19y 16 yil once #7 biraz küçük olmamış mı bunlar :S ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil