Sitenizde yeni bir üyeyim ve sanırım diğer takıldığım forumları bırakacağım çünkü bu site hepsini kapsar bi nitelik kazanmış 🕵️
Size bir öneri/istek yapmak istiyorum: Forumda kullanılan imzaların boyutlarına bi sınırlama getirirseniz daha güzel olucağını düşünüyorum çünkü gerçekten büyük ve göze batan imzalar var, bana göre görüntüde bozukluk yaratıyorlar...
İmza Kısmı
· 8 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
B
BlackLighT
⭐ 19y
Sitenizde yeni bir üyeyim ve sanırım diğer takıldığım forumları bırakacağım çünkü bu site hepsini kapsar bi nitelik kazanmış 🕵️
Size bir öneri/istek yapmak istiyorum: Forumda kullanılan imzaların boyutlarına bi sınırlama getirirseniz daha güzel olucağını düşünüyorum çünkü gerçekten büyük ve göze batan imzalar var, bana göre görüntüde bozukluk yaratıyorlar...
öncelikle hoş geldin diyorum sitemize 🍺 yetkililer ilgilenecektirler ☕
öncelikle sitemize hoşgeldin güzelim, önerin için çok teşekkürler zamanında dikkate aldık bir boyut sınırlaması getirdik şu an için en ideali bu diye düşünüyoruz ileride değişirmi bilemiyorum.
Bence ideal boyut 500x200, ama kullanıcılar üstüste resimler koyarak sayfayı kaplıyor. Eğer görüntü kirliliği yaratan imzalar görürseniz kullanıcıları uyarın, eğer sen kimsin benim imzama karışıyosun gibi bir tepki alırsanız uyarı eşliğinde değiştirirler imzalarını üyeler. 😉
qrafy_turq
⭐ 19y
Sitemize HosgeLdın 👍
meraba ben kendıme imza istiyorm yani rica ediyorum yetkılılerden No_MerCy_ yazan süper birşey olmasını istiyorum lutfen yardım
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
İstekler buradan
viewtopic.php?f=215&t=11943&hilit=&start=5244
🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap