Icerige atla
Extraloob

İmza Çalışmalarım(Yenilendi)

· 16 Replies · 2.0K views
Q
Quensis OP ⭐ 19y
Tamam diğer imzalar beğenilmedi daha fazla üstüne gitmedim eski tarzıma döndüm.

- Resim Silinmiş.

Bu alttakini yaparken örnek aldığım kişiyi tahmin edersiniz heralde onun gibi yapmak için 40 fırın ekmek daha yemem lazım ama durmak yok çalışmaya devam. 🤤

- Resim Silinmiş.

16 Replies
B
bannedddd ⭐ 19y
Beğenmedim açıkçası. 🙄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1) flu olmalı arkaplan
2) hatun olmalı
3) soft renkler kullanılmalı.

imzan hariç diğerleri çok tiksinç
B
yok sen hatunlu resimlere geri dön abi 😄
X
Xray ⭐ 18y
son imza rengarenk olmuş naptın sen 😄 😁 😄

diğerleri hakkındaki yorumumu biliosun zaten
Q
Quensis OP ⭐ 19y
yok sen hatunlu resimlere geri dön abi :D

En iyisi 😄

Diğer yorumlar için de yaptığınız için sağolun düşüncelerinizi paylaştığınız için sağolun. 😘
B
Renkler çok göze batıyo daha hoş birbirine daha uyumlu yaparsan hoş olur ve arkaplanda manalı bişeler olsun abuk subuk çizgiler değil 😄 😄
Q
Quensis OP ⭐ 19y
Sana bir öneri herşeyin sadesi güzeldir.Ne kadar oynarsan o kadar bozarsın bunu unutma ayrıca extraloob'un dediği gibi hatun imzanın güzelliğidir.Ancak illaki hatun olacak diye birşey yok.Ama çalışmaların biraz daha sade olsun.

Sade yapmaya çalışıyorum ama olmuyor bundan sonra da sade yapmaya çalışcağım 👍
J
Jigsaw ⭐ 19y
Hatun kullanman şart değil bence fakat çok keskin yapmışsın, Pennywise'ın en son çalışmalarına bakmanı öneririm. İmza formatı güzel ama. Yazıları azcık büyüt ve efekt ver.
Q
Quensis OP ⭐ 19y
Hatun kullanman şart değil bence fakat çok keskin yapmışsın, Pennywise'ın en son çalışmalarına bakmanı öneririm. İmza formatı güzel ama. Yazıları azcık büyüt ve efekt ver.

Pennywise'in son çalışmalarına bakıyorum sürekli takip ediyorum ama onun yaptığı şeyleri bir türlü anlayamıyorum neyi nasıl yaptığını 🙄
J
Jigsaw ⭐ 19y

Pennywise'in son çalışmalarına bakıyorum sürekli takip ediyorum ama onun yaptığı şeyleri bir türlü anlayamıyorum neyi nasıl yaptığını 🙄

Ben de. 😁 Ama onlara esinlen.
Game Designer
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

bu imzalar ile çok güzel ilerliyordun

düzeliyordu yavaş yavaş ama bozdun

gne eskisi gibi yapmaya başladın

daha yumuşak bi şekilde sert görünüyorlar 🙄 yeni yaptıkların
yukarıdaki yaptıklarına bi bak

sonra devam et çalışmaya
yes.
Q
Quensis OP ⭐ 19y
Ben mesajı aldım bende onlardan devam edeceğim zaten ama çok basit görünüyorlar. 🙄
Q
Quensis OP ⭐ 19y

Ben de. 😁 Ama onlara esinlen.

Jigsaw'ın önerisine uydum ve birşeyler yaptım bunlar hakkında yorumları alabilirmiyim. 🙄 🙄
D
dR.NooB ⭐ 19y
Jigsaw'ın önerisine uydum ve birşeyler yaptım bunlar hakkında yorumları alabilirmiyim. 🙄 🙄

Güzel 😁 Eski yaptığın iğrençimsi şeylere geri dönmede 😁
Q
Quensis OP ⭐ 19y
Dönmek gibi bir düşüncem yok zaten 😄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: