F Furina OP ⭐ 19y 17 yil once #1 2.imza geldi :)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Q Quensis ⭐ 19y 17 yil once #2 Resmi göremiyorum bana özel bir durum mu acaba 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Furina OP ⭐ 19y 17 yil once #3 1 dk upload etmeyi becebilirsem 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Furina OP ⭐ 19y 17 yil once #4 becerdimdee resmi bzusum rendeın köşelreri boulmus :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os1 ⭐ 19y 17 yil once #5 Dosyalar (1) 14jatjs.png 108.3 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os1 ⭐ 19y 17 yil once #6 bu herhalde TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quensis ⭐ 19y 17 yil once #7 Şimdi oldu ama tıklayınca feci bir durum çıkıyor ortaya.Renderin dış kısmını kesmemişsin galiba. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Furina OP ⭐ 19y 17 yil once #8 düzzelttim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil