J JetHomme OP ⭐ 19y 17 yil once #1 ArkadaşLar Yaptığım ßi kaç imzayı Sizinle PayLaşmak İstedim...ßuyrun..umaRım ßegenirsiniz.. Dosyalar (7) 711d2b.jpg 6.8 KB 23wnrs8.jpg 9.4 KB 30xdgs5.jpg 11.4 KB sgnb4w.jpg 15.5 KB wbt7wl.jpg 12.7 KB otjdbn.jpg 16.9 KB 21l2a6q.jpg 12.5 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
O ozy67 ⭐ 19y 17 yil once #2 cooook takdir ettim bravoo 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #3 cooook takdir ettim bravoo :D+1967 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #4 İmzalar gelecek vaad ediyor , bir de Türkçen iyi olsa tam olacak ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SERE ⭐ 19y 17 yil once #5 çalışılırsa güzelleşecek imzalar.devamnını dilerim.@türkçe konusunda polgaraya katılıyorym. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme OP ⭐ 19y 17 yil once #6 İmzalar gelecek vaad ediyor , bir de Türkçen iyi olsa tam olacak ^^Hepsi İng. Kelimeler oLduğundanmı ßöle dedin..onLara Dikkat edeRim Saolun Yorumlar iÇin.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V vurdivurdivuruldi ⭐ 18y 17 yil once #7 k yerine qb yerine ß+ Junior = ingilizceKral = Türkçe ikisi bir arada olmuyorya Junior_kingyada küçük_kral v.s v.s 😄bu gibi şeylerde diklatli olmanı söylediler yani 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil