Icerige atla
Extraloob

IMAGESHACK HAKKINDA UYARI

· 26 Yanıt · 7.4K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

IMAGESHACK HAKKINDA UYARI

Bugün itibarıyla imageshack sitesi üyeliksiz girişleri engelledi, bu bağlamda imageshack görselleri gözükmemektedir lakin sitesine login olursanız sitemizde ki tüm görselleri görebilirsiniz.

SILKROAD ONLINE ÇIKMIŞ OLAN BÜTÜN DRESS'LERİ tıklayıp görebilirsiniz 😎

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.
26 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bende dün gece farkettim bunu, anında üye oldum 😎
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bende şansa farkettim lanet siteye üye olayım bakalım ne olacak dedim ve sonuç bingooo makara:

biz ödül dağıtıyoruz üye olun diyoruz adamlar direk kapatıyor üye olmazsan göremezsin diyor makara:

http://www.extraloob.com/forums/viewforum.php?f=908
D
DesertRose ⭐ 17y
Lanet olası pislikler. 😆
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
adamlar bir gecede interneti çöplüğe dönüştürdüler ya helal olsun neyse ki insaflıymışlar ama geçen gün huylanmıştım bunlar sony ile anlaştılar falan el değiştiler herhalde hemen yenilik ardından geldi harbiden zeki adamım da TR'de iş yapmıyor işte makara: 😜
D
DesertRose ⭐ 17y
Ben bir sürü topic açmıştım ve hepsinin içinde resim vardı ben tekrar mı upload yapacam. 😢
D
DesertRose ⭐ 17y
ha tamam gerek yokmuş resimlerin hepsi sağlam. 😆
X
Xanthos ⭐ 19y
ha tamam gerek yokmuş resimlerin hepsi sağlam. 😆

ip adresini değiştirmediysen üyelikle giriş yap, resimler durur.
Benim 80 level patch teki ilk karakterimin resmi bile duruyor. Dün şok oldum görünce eekd1
FeeLMyLowee
beyler yardım edin register yaptım yine gözükmüyor hiçbir resim
Barzo
Barzo ⭐ 19y
ahaha kimsenin imzası gözükmüyor 😆
I
Inception ⭐ 18y
Üye olduktan sonra girişte yapmanız gerekli 😉
O
o0SiRiSs ⭐ 16y
Giriş yaptım ve bende görünüyor resimler, çok şekil olmuş bu sistem 😄
A
akreps ⭐ 19y
bence saçma olmuş birakın img upload etmeyi bunun ne demek olduğunu bilmeyen bir yığın kullanıcı var belki bu sitede genel oalrak burada biliniyor olabilir ama kullanım genişliğini ele alırsak çeşitli sorunlar oluşturacağı kesin.
başka img upload sitesi bulmak gerektiğini düşünüyorum...
Barzo
Barzo ⭐ 19y
bence hiç iyi olmadı bu bir resim görmek yerine gidipte birşeye bağlı kalmak saçma bence bir sürü üyeliksiz siteler var bu olay imageshack'e eksi puan olarak yansıyacak.
B
Beatraax ⭐ 19y
Tinypic forever ❤️
S
Üye oldum ve şuanda login'im ancak hala göremiyorum resimleri.

Sorunu hallettim görebiliyorum resimleri. Kolay gelsin 😉
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bence saçma olmuş birakın img upload etmeyi bunun ne demek olduğunu bilmeyen bir yığın kullanıcı var belki bu sitede genel oalrak burada biliniyor olabilir ama kullanım genişliğini ele alırsak çeşitli sorunlar oluşturacağı kesin.
başka img upload sitesi bulmak gerektiğini düşünüyorum...

bir sürü alternatif var tinypic var o da çok sorun çıkartıyor ayda 1 kere sapıtıyor ki o da bu uygulamaya geçecektir bu bağlamda işler zorlaşacak.
C
photobucket'a ulaşmak zorken kullanıyordum artık hiç kullanmam. çünkü ikisinde de üye kaydı olmasına rağmen kalite farkı fazla oldu.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Üye girişi yaptıktan sonra resimler eski haine döndü. Yeni sistem çok iyi olmuş. AB 'ye girmeden önce şarttı bu 😁
EXL | SRO | İŞKOLİK
E
exotic ⭐ 18y
hehe bende dün fark ettim hemen üye oldum 😊 ama kötü oldu bu.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: