Icerige atla
Extraloob

İllegal Programlar Hakkında Joymaxın önemli açıklaması

· 7 Yanıt · 831 görüntüleme
K
kral01 OP ⭐ 17y
İngilizce:
Hello. this is Silkroad Online.

In this week, we posted the massive bot punishment list as we promised.

Bot punishment depends on users�� action related to illegal programs.

Purchasing Silk will not prevent user from bot punishment. And nothing can justify illegal programs.

Therefore, we are reminding our users to understand regarding to this bot punishment, and avoid illegal programs.

Türkçe (Sözlük Programıyla Çevrilmiş):
Bu haftada , biz söz verdiğimiz gibi pek çok bot ceza listesine postaladık.

Bot ceza bağlı olmaları kullannıcların eyleminde, yasa dışı programlara ait olması oldu.
Sizlerin silk satın alması, kullanıcıyı bot cezasından önlemeyecek. Ve hiçbir şey, yasa dışı programları yaslayamaz.

Kısaca Açıklama:
Artık Silk alsanızda almasanızda İllegal program (bot, loader, pk2 vb...) kullanıyorsanız ban yiyeceksiniz.

Banların kalkmasından anlasılıyorki bu bir uyarıydı artık illegal program kullananları afetmiyecekler.
7 Yanıt
S
strean121 ⭐ 19y
yemezler..şahsen ben yemedim..altın yumurtalayan tavuk kesilmez silk alıyosa banlayamaz
H
HnTRue ⭐ 18y
he valla hem para ver silk al hemde banlan boncukmu bu
E
El Verano ⭐ 18y
Geçen ay premiumlu charım yanlışlıkla banlandı, ancak banı tekrar açıldı.
Özür dilediler... (:
K
kral01 OP ⭐ 17y
viewtopic.php?f=11&t=103958
bu adam Silkroad Genel Bilgiler ve Update Bilgileri bölümüne ecsro char takas olur yazmış bu adam konusuna neden bakmıyonuz mod arkadaşlar
M
MainMagic ⭐ 18y
yemezler..şahsen ben yemedim..altın yumurtalayan tavuk kesilmez silk alıyosa banlayamaz

doğru söylüyo.Ayrıca media pk2, loader gibi programlar yasadışı değil.joymax sadece bot kullanıcılarını uyarmış.Zaten media pk2, loader kullanıcıları ancak o programların içine keylogger atarak tepit edebilir 🕵️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: