-Resim Silinmiş.
Beklediğim yerde çıktı uri yazısı gelince baktım sağama soluma yok biras yukarı sonra sola bi baktım benim lv imde bi adam dalıo can full ken bastım zerke ve kestim pt deki adamlara söledim elimden almadılar onalara da teşekküeler Cool
İlk Urichi Kesişim
· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
helal olsun
helal olsun
Saol devamı gelecek Laughing
ilk uniqeu ve bizlerle paylaşıyorsun çok teşekkürler bu ince hareketin için ayrıca unique kesmek profesyonellerin işidir bugün sen bir de tg kes tam olsun extrabeer
muaahah 121231321321 elımden almayın Very Happy:D
tebrikler
Helal adamım be cok sevindim hee devamını bekleriz..
ilk uniqeu ve bizlerle paylaşıyorsun çok teşekkürler bu ince hareketin için ayrıca unique kesmek profesyonellerin işidir bugün sen bir de tg kes tam olsun extrabeer
teşekkürler ancak bundan önce 3 kere tg kestim bu ilk urim urinin zamanı gelmişti de geçiyordu bile Twisted Evil
Helal adamım be cok sevindim hee devamını bekleriz..
saol kanki şuan yine uri bekliom Laughing
TEbrıkler
Ama adamlara bu kadar yalvarmana gerek yoktu ya Very Happy Barı sılseydın onları Very Happy
Zaten levelın baya ii rahat alırdın Very Happy
Ama adamlara bu kadar yalvarmana gerek yoktu ya Very Happy Barı sılseydın onları Very Happy
Zaten levelın baya ii rahat alırdın Very Happy
hp ne baksana yha baya düşmüş okadar vurdularmı Very Happy
muaahah 121231321321 elımden almayın Very Happy:D
heyecan başmış adamı napsın Cool
athens gibi serverda çok yüksek var bundan çok aldılar elimden o yüsden Evil or Very Mad
tbrkler
tbrkler
saol extraokk
hayırlı olsun inş dewamıda gelir.
helal bnde bugün kestim
X
XipeHocter
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Beklediğim yerde çıktı uri yazısı gelince baktım sağama soluma yok biras yukarı sonra sola bi baktım benim lv imde bi adam dalıo can full ken bastım zerke ve kestim pt deki adamlara söledim elimden almadılar onalara da teşekküeler Cool
Elinden Almadılar Değil ... !!!! DaLmışLarDır AlaMaMışLardır Very Happy
Adam Senimi Düşünücek...!! Very Happy Mr. Green
Tebrik ederim arkadaşım.İnşallah ilerki lvllerde isyu yarkan da kesersin.Başarılar dilerim extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap