Gece bota bırakdım sabah kalkdım sıncap ın ustunde :))
Sonra bankaya bakdım orda da bıtane var bı gecede 2 tane 😊
Server HERCULES fiyatları hakkında bilgisi olan bı bılgılendırsın 😊
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
İlk soslarım bi anda 2 tane xD
· 38 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
tbrikler
tebrkler helal olsun siz sos düşürüyonuz durmadan bize Çöpden baska bişey düşmüo 😄
tebrkler helal olsun siz sos düşürüyonuz durmadan bize Çöpden baska bişey düşmüo :D
durmadan deıl banada ılk defa dustu ama 2 tane 😄
valla banada oldu aynısı sos axe sos armor sholdier sattım 2 sinide 😄 75 de düşmüştü şimdi 79%34 üm bende 😄 plus aldım sun düşmesını beklıyorum :D
+ ben presiz düşürdüm! axe ile omuzlugu 😄
+ ben presiz düşürdüm! axe ile omuzlugu :D
pre var dıye mı dustu bana sımdı 😄
+ ben presiz düşürdüm! axe ile omuzlugu :D
pre var dıye mı dustu bana sımdı :D
Pre varken sox itemlerin düşme oranı artar 😄 sonuçta pre plus un var bırakta ayrıcalıgın olsun!
Sana düşen itemlerın takıların phy.attac mag.attac ları yüksekse bilgi pre sayesınde ben pre alalı 2 inci günüm ve dikkat ettım düşen itemerın phy 40 altı degil adıgım ik gün lesg80 ve chest81 garmant düştü şuanda full blue ve +5 bi şekilde bankamda beklıo ^^ hepsınıde şehrin ortasında bastım!
Potcunn Önünde Bastıgım İtemler
76 spear tek denemede +3
76 two-handed tek denemede +4
80 legs 2.denemede +5
81 chest tek denemede +5
80 bow tek seferde +5 ve tek denemede phy 61
Yani premıum almadan +2 basamazdım pre aldım herşey ortada :D
76 spear tek denemede +3
80 legs 2.denemede +5
81 chest tek denemede +5
Sana düşen itemlerın takıların phy.attac mag.attac ları yüksekse bilgi pre sayesınde ben pre alalı 2 inci günüm ve dikkat ettım düşen itemerın phy 40 altı degil adıgım ik gün lesg80 ve chest81 garmant düştü şuanda full blue ve +5 bi şekilde bankamda beklıo ^^ hepsınıde şehrin ortasında bastım!
76 spear tek denemede +3
80 legs 2.denemede +5
81 chest tek denemede +5
sabah soslardan sonra 76 blade vardı +3 onu 5 bastım 😄 bu gunlerde para cogaldı 😄
Adamdaki şansa bak ya.. Tebrikler 😊
Adamdaki şansa bak ya.. Tebrikler :)
+1907 🍺
76 spear tek denemede +3
80 legs 2.denemede +5
81 chest tek denemede +5
sabah soslardan sonra 76 blade vardı +3 onu 5 bastım 😄 bu gunlerde para cogaldı :D
Hayırlı olsun ben 2 3 gün daha geçsin 85+7 +9 basmayı deniycem bakalım inş olur pre bitene kadar +5 +3 +4 yapabıldıgım kadar yapcam pre bitince stallda satarım! delide para olur bu zamandan yararlanmak lazım :D
Adamdaki şansa bak ya.. Tebrikler :)
+1907 🍺
yok yaw cok sanssızımdır denk gelıs olmus 😄
D
darknessturk
⭐ 19y
ben en son gecen ay pre aldıgımda npc il yarısacak kadar kotu iteler düstü bir tane bile item stalda satmadım hepsi npcye sattım ama bir tane iyi item düşmezmi 1 ay boyunca bottaydı birde char o kadar bahtsızdım yani nasip bakalım bu seferde ii birseyler bekliorum bakalım ne olcak :S
ben en son gecen ay pre aldıgımda npc il yarısacak kadar kotu iteler düstü bir tane bile item stalda satmadım he
Pre.PLUS mıydı?
D
darknessturk
⭐ 19y
evet ama ben bunuj benim sanssızlıgıma veriyorum
evet ama ben bunuj benim sanssızlıgıma veriyorum
Yapmaya hiçmi düşmedı harbi:D bana paso düşüo en son dün 80 bow düştü phy 22 di +0 +5 yaptım ve phy bi bastım oda nesı:D phy 61 crt 6 ama olsun önemlı olan 85 in weapon u oldugu için crt basıp para harcamaya degmez 80 den sonra ne varkı 85 5 fark cık 😄 7/24 kasıosan 5farkcık :D
banada hıc ıtem dusmuodu elixsir vs 9d tablet falan paramı str 9d tabletden cıkarıyodum 20 tane sı 60 m kolay deıl 😄 76 yuzuk sosu +5 yaptım satmaya ugrasıyorm su an 😄
banada hıc ıtem dusmuodu elixsir vs 9d tablet falan paramı str 9d tabletden cıkarıyodum 20 tane sı 60 m kolay deıl 😄 76 yuzuk sosu +5 yaptım satmaya ugrasıyorm su an :D
Bak + basmak nasıl kolay 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap